Kraatsie boeken

Succes verzekerd!
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Hits for Kids

Wil jij Kraatsie boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Kraatsie. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Als feestact is Marco Kraats de laatste jaren al bekend geworden met ruim 200 shows per jaar en was hij vaste gast op Dutch Valley maar ook bij Snollebollekes in het GelreDome en op menig groot festival, café en feesttent.

Kraatsie boeken

Aangezien deze energieke zanger niet vaak genoeg op een podium kan staan en hij vroeger al veel kindershows deed heeft hij een leuke nieuwe act neergezet voor de jonge feestvierder! ‘Kraatsie’ is dus de kwaliteit van Marco maar met een andere outfit en repertoire afgestemd op de jonge feestvierder.

Kinderartiest boeken

Hij treedt ruim een half uur op met een interactieve kindershow die erg geschikt is voor campings, vakantieparken, braderieën,familiedagen, festival of dorpsfeest. Het is een feest der herkenning met de leukste bewegelijke kinderliedjes zoals de ‘Pinquïndans, ‘Hokie Pokie’, ‘Hoofd, Schouders Knie en Teen’, ‘Het Vliegerlied’ en de ‘Cowboys dans’.

Boekingen van Kraatsie

Maar ook de beweegliedjes van Kraats zoals ‘Ruitenwisser’ en ‘Melken Doe Je Zo’ komen voorbij. Aangevuld met herkenbare liedjes van bijvoorbeeld Snollebollekes is dit een top feest! Om de show ook exclusief te maken heeft hij vast drie van dit soort liedjes in een hip jasje gestoken zodat de kids thuis vast kunnen oefenen!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Kraatsie kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Kraatsie wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Kraatsie wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Kraatsie online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Kraatsie kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Kraatsie boeken

Ben jij benieuwd hoe je Kraatsie kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Kraatsie boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Kraatsie

Kraatsie inhuren

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Kraatsie

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonHits for Kids€995,-

Vergelijkbare artiesten

€1.295,-
€695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand