Kraatsie boeken

Succes verzekerd!
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Hits for Kids

Wil jij Kraatsie boeken op jouw party of event? Als feestact is Marco Kraats de laatste jaren al bekend geworden met ruim 200 shows per jaar en was hij vaste gast op Dutch Valley maar ook bij Snollebollekes in het GelreDome en op menig groot festival, café en feesttent.

Kraatsie boeken

Aangezien deze energieke zanger niet vaak genoeg op een podium kan staan en hij vroeger al veel kindershows deed heeft hij een leuke nieuwe act neergezet voor de jonge feestvierder! ‘Kraatsie’ is dus de kwaliteit van Marco maar met een andere outfit en repertoire afgestemd op de jonge feestvierder.

Kinderartiest boeken

Hij treedt ruim een half uur op met een interactieve kindershow die erg geschikt is voor campings, vakantieparken, braderieën,familiedagen, festival of dorpsfeest. Het is een feest der herkenning met de leukste bewegelijke kinderliedjes zoals de ‘Pinquïndans, ‘Hokie Pokie’, ‘Hoofd, Schouders Knie en Teen’, ‘Het Vliegerlied’ en de ‘Cowboys dans’.

Boekingen van Kraatsie

Maar ook de beweegliedjes van Kraats zoals ‘Ruitenwisser’ en ‘Melken Doe Je Zo’ komen voorbij. Aangevuld met herkenbare liedjes van bijvoorbeeld Snollebollekes is dit een top feest! Om de show ook exclusief te maken heeft hij vast drie van dit soort liedjes in een hip jasje gestoken zodat de kids thuis vast kunnen oefenen!

Direct Kraatsie boeken? Klik hier voor boekingen van Kraatsie

Kraatsie boeken

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Kraatsie

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonHits for Kids€995,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-
€695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand