Matthijs Koning boeken

€595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €595,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Matthijs Koning, geboren op 27 september 1991 te Oosterhout. Matthijs had en heeft maar een passie en dat is zingen. Zijn droom is dat hij met het zingen van zijn liedjes een groot publiek blij kan maken en een carrière mag opbouwen in de muziek.

Matthijs Koning boeken

Matthijs heeft het zingen niet van vreemden. Zijn vader en opa zongen al voor hem en vooral zijn opa heeft hierbij grote successen geboekt als helft van het bekende “Duo De Koning” in de jaren 60 en 70. Het kan dus niet anders dan dat Matthijs hier ook wat van heeft meegekregen. Op school begon het met het zingen van een liedje als eindexamenopdracht, hierna volgde de tweede plaats op een talentenjacht waar hij werd opgemerkt door de bekende producer Edwin van Hoevelaak.

Boekingen van Matthijs Koning

Dit leverde hem podiumplaats op het populaire festival Oosterhout Live op en het begin van Matthijs zijn carrière was geboren. De muziek van Matthijs is lekker up tempo, stevig gitaarwerk en beat samen met teksten die blijven hangen. Dat zijn talent niet onopgemerkt is gebleven blijkt wel uit het feit dat hij inmiddels al diverse malen heeft opgetreden voor TV en grote zalen zoals het Gelredome, TROS Muziekfeest op het Plein en diverse festivals.

Direct Matthijs Koning huren? Klik hier voor boekingen van Matthijs Koning

Matthijs Koning boeken

€595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Matthijs Koning

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, alleen monitorset1 persoonNederlandstalig€595,-

Vergelijkbare artiesten

€795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand