Matthijs Koning boeken

€595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €595,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Matthijs Koning boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Matthijs Koning. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Matthijs Koning, geboren op 27 september 1991 te Oosterhout. Matthijs had en heeft maar een passie en dat is zingen. Zijn droom is dat hij met het zingen van zijn liedjes een groot publiek blij kan maken en een carrière mag opbouwen in de muziek.

Biografie Matthijs Koning

Matthijs heeft het zingen niet van vreemden. Zijn vader en opa zongen al voor hem en vooral zijn opa heeft hierbij grote successen geboekt als helft van het bekende “Duo De Koning” in de jaren 60 en 70. Het kan dus niet anders dan dat Matthijs hier ook wat van heeft meegekregen. Op school begon het met het zingen van een liedje als eindexamenopdracht, hierna volgde de tweede plaats op een talentenjacht waar hij werd opgemerkt door de bekende producer Edwin van Hoevelaak.

Boekingen van Matthijs Koning

Dit leverde hem podiumplaats op het populaire festival Oosterhout Live op en het begin van Matthijs zijn carrière was geboren. De muziek van Matthijs is lekker up tempo, stevig gitaarwerk en beat samen met teksten die blijven hangen. Dat zijn talent niet onopgemerkt is gebleven blijkt wel uit het feit dat hij inmiddels al diverse malen heeft opgetreden voor TV en grote zalen zoals het Gelredome, TROS Muziekfeest op het Plein en diverse festivals.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Matthijs Koning kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Matthijs Koning wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Matthijs Koning wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Matthijs Koning online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Matthijs Koning kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Matthijs Koning boeken

Ben jij benieuwd hoe je Matthijs Koning kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Matthijs Koning boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Matthijs Koning

Matthijs Koning inhuren

€595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Matthijs Koning

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig€595,-

Vergelijkbare artiesten

€795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand