De Koddige Koekenbakkers boeken

Vanaf-gage, exclusief eventuele reiskosten!
€950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €950,-
 • Duur
  3 x 30 minuten
 • Geluid
  n.v.t.
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Looporkest
 • Genre
  Gekke liedjes

Wil jij De Koddige Koekenbakkers boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van De Koddige Koekenbakkers. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Dit trio zal hun publiek trakteren op ongelofelijke lariekoek van eigen deeg en kletskoek van de bovenste plank. Met knotsgekke muziek zijn ze op zoek naar nieuwe leden, nog meer koekenbakkers dus. Ze swingen de koekenpan uit met hun uitgebreid repertoire van jazz tot pop, klassiekers, kinderliedjes, latijn-Amerikaans, meezingers etc…

Biografie De Koddige Koekenbakkers

Het geheel wordt opgediend met een gezonde dosis onvoorspelbare humor, waarbij de interactie met passanten voor de nodige hilariteit zal zorgen. Hierbij zullen ze muziekliefhebbers verbazen met hun muzikaliteit. Muzikaal straattheater om van te smullen.

Boekingen van De Koddige Koekenbakkers

Het gezelschap begeeft zich graag tussen de mensen, zeker als het druk is en er gegeten wordt. Muzikaal improvisatietheater met absurde humor vol verrassingen en met veel interactie met het publiek. Repertoire: Koddige liedjes aangevuld met muziek van alle tijden zoals bv. swing/jazzy, Retro-pop, Meezingers, Marsjes etc….

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig De Koddige Koekenbakkers kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je De Koddige Koekenbakkers wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van De Koddige Koekenbakkers wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij De Koddige Koekenbakkers online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van De Koddige Koekenbakkers kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

De Koddige Koekenbakkers boeken

Ben jij benieuwd hoe je De Koddige Koekenbakkers kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct De Koddige Koekenbakkers boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van De Koddige Koekenbakkers

De Koddige Koekenbakkers inhuren

€950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van De Koddige Koekenbakkers

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Looporkest3 x 30 minutenn.v.t.3 personenGekke liedjes€950,-

Vergelijkbare artiesten

€895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand