Kim Lian Van Der Meij boeken

€3.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Pop / Musical

Wil jij Kim Lian Van Der Meij boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Kim Lian Van Der Meij. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Kim-Lian, een multimediale duizendpoot die in alles kan en wil uitblinken, gedreven door passie, energie, girl power, dynamiek, talent en humor; een artiest die met minder geen genoegen neemt. We kennen Kim Lian al jaren als multimediale duizendpoot. Zo is ze al sinds 2003 te zien op Jetix waar ze de Kids top 20 presenteerde en nu wekelijks te zien is in het programma Nationale Kids TV. Haar debuutsingle ‘Teenage Superstar’ was in 2003 direct een hit en vele successen volgde waaronder de singles ‘Hey Boy’ en ‘Kids in America’.

Biografie Kim Lian Van Der Meij

In de musicalwereld is Kim Lian ook regelmatig te zien. Zo heeft ze al hoofdrollen in de musicals Doe Maar (2006 – 2007) en Fame (2007 – 2008) vertolkt. Op 1 februari 2009 gaat de nieuwe musical Footloose in première waarin ze ook de hoofdrol speelt. Ondanks haar drukke musicalschema is Kim Lian ook voor optredens in het land te boeken.

Boekingen van Kim Lian Van Der Meij

Tijdens haar 30 minuten durende show combineert ze al haar talenten. Niet alleen haar eigen hits komen naar voren, maar ook de nummers uit musicals waarin ze gespeeld heeft. Dit maakt haar optreden een feest voor jong en oud!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Kim Lian Van Der Meij kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Kim Lian Van Der Meij wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Kim Lian Van Der Meij wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Kim Lian Van Der Meij online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Kim Lian Van Der Meij kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Kim Lian Van Der Meij boeken

Ben jij benieuwd hoe je Kim Lian Van Der Meij kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Kim Lian Van Der Meij boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Kim Lian Van Der Meij

Kim Lian Van Der Meij inhuren

€3.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Kim Lian Van Der Meij

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, alleen monitorset1 persoonPop / Musical€3495,-

Vergelijkbare artiesten

€3.250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand