Kim Lian Van Der Meij boeken

€3.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Pop / Musical

Kim-Lian, een multimediale duizendpoot die in alles kan en wil uitblinken, gedreven door passie, energie, girl power, dynamiek, talent en humor; een artiest die met minder geen genoegen neemt. We kennen Kim Lian al jaren als multimediale duizendpoot. Zo is ze al sinds 2003 te zien op Jetix waar ze de Kids top 20 presenteerde en nu wekelijks te zien is in het programma Nationale Kids TV. Haar debuutsingle ‘Teenage Superstar’ was in 2003 direct een hit en vele successen volgde waaronder de singles 'Hey Boy' en 'Kids in America'.

Kim Lian Van Der Meij boeken

In de musicalwereld is Kim Lian ook regelmatig te zien. Zo heeft ze al hoofdrollen in de musicals Doe Maar (2006 – 2007) en Fame (2007 – 2008) vertolkt. Op 1 februari 2009 gaat de nieuwe musical Footloose in première waarin ze ook de hoofdrol speelt. Ondanks haar drukke musicalschema is Kim Lian ook voor optredens in het land te boeken.

Boekingen van Kim Lian Van Der Meij

Tijdens haar 30 minuten durende show combineert ze al haar talenten. Niet alleen haar eigen hits komen naar voren, maar ook de nummers uit musicals waarin ze gespeeld heeft. Dit maakt haar optreden een feest voor jong en oud!

Direct Kim Lian van der Meij huren? Klik hier voor boekingen van Kim Lian van der Meij

Kim Lian Van Der Meij boeken

€3.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Kim Lian Van Der Meij

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, alleen monitorset1 persoonPop / Musical€3495,-

Vergelijkbare artiesten

€3.250,-
€3.375,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand