Jematthy boeken

Ook bekend van TV ‘Love Island’
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Urban / Dancehall / R&B / Moombahton

Wil jij Jematthy boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Jematthy. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Jematthy

Als DJ timmert de 28-jarige Matthy van Empel (JEMATTHY) al een tijdje aan de weg. In het genre moombahton, dancehall en r&b maakte hij vanaf 2018 voornamelijk naam in kroegen en clubs. Matthy draaide daarnaast al op grote festivals als Solar Weekend, Intents Festival, Rebirth Festival en BeetjeDansen Outdoor. JEMATTHY zorgt tijdens zijn optreden voor ongekende glijers, lekkerste klassiekers en de nieuwste hits waardoor iedereen genoodzaakt is om de heupen los te gooien.

Bekend van ‘Love Island’

In korte tijd heeft Matthy grote stappen gezet in zijn carrière als DJ. Na zijn deelname aan het reality programma ‘’Love Island’’ in 2019, heeft Matthy vooral veel shows in Nederland en België. Matthy is tijdens de veelbesproken show door het publiek verkozen tot favoriete ‘’Islander’’ en was mede om die reden finalist in het programma.

Boekingen van  Jematthy

Inmiddels heeft Matthy de afgelopen jaren al meerdere eigen nummers uitgebracht op onder andere Spotify. Al zijn eigen tracks zijn in totaal al meer dan een miljoen keer beluisterd. Zijn best beluisterde tracks zijn oa ‘’Curacao’’, ‘’Vakantiehuis’’ en ‘’Gevaar’’. Voornamelijk ‘’Curacao’’ wordt regelmatig gedeeld door realitysterren welke het land bezoeken en hier Instagram story’s van plaatsen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Jematthy kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Jematthy wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Jematthy wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Jematthy online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Jematthy kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Jematthy boeken

Ben jij benieuwd hoe je Jematthy kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Jematthy boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Jematthy

Jematthy inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jematthy

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonUrban / Dancehall / R&B / MoombahtonOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand