Kaaigezellig boeken

Kaaigezellig duo!
€795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €795,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Feest / Nederlandstalig / Carnaval

Wil jij Kaaigezellig boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Kaaigezellig. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Feestduo Kaaigezellig is dé feestact voor uw feesttent, kroeg, bruiloft, festival…. oftewel; al uw evenementen waar het dak er spreekwoordelijk af moet. Met hun diverse act hebben ze zich al op menig locatie bewezen.

Biografie Kaaigezellig

Kaaigezellig bestaat uit Ardin van Veen (uit Aalst) en Martin van Hemert (uit Nederhemert). Met carnaval kwamen ze met hun eerste eigen single (Kaaikapot) en dat smaakte naar veuuul meer!

Carnavalsartiesten boeken

En dus hebben ze sindsdien nog drie nieuwe nummers uitgebracht; ‘Pijn in mijn kop (Oe Ah)’, ‘Nooit Genoeg (Don’t Take Me Home)’ en ‘Taairipke’. Deze kraker kwam tijdens de afgelopen carnaval in menig kroeg of optocht voorbij en was ook vertegenwoordigd bij de prestigieuze Kies je Kraker-verkiezing. Daarmee behoorde Taairipke tot de 33 beste carnavalsplaten volgens Omroep Brabant.

Boekingen van Kaaigezellig

Ze hebben met onze energieke optredens in iets meer dan een jaar tijd al menig feesttent, dorpshuis, sportkantine en kroeg op zijn kop gezet !

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Kaaigezellig kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Kaaigezellig wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Kaaigezellig wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Kaaigezellig online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Kaaigezellig kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Kaaigezellig boeken

Ben jij benieuwd hoe je Kaaigezellig kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Kaaigezellig boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Kaaigezellig

Kaaigezellig inhuren

€795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Kaaigezellig

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage2 personenFeest / Nederlandstalig / Carnaval€795,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand