Julian’s Sinterklaasshow boeken

Deze gage is exclusief (eventuele) reiskosten!
€675,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €675,-
 • Duur
  1 x 45 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 200 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Kindershow
 • Genre
  Sinterklaas

Wil jij Julian’s Sinterklaasshow boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Julian’s Sinterklaasshow. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Julian is een grote vriend van Sinterklaas. En dat blijkt wel, want Julian gaat in november en december op pad met checkpiet. Hij komt checken of het bij jullie klaar is voor de komst van Sinterklaas.

Biografie Julian’s Sinterklaasshow

Of de kinderen genoeg weten en of zij helemaal goed zijn voorbereid. Het beloofd een interactieve show te worden geheel in het teken van Sinterklaas. Zo is er o.a. een quizgedeelte waarin de kennis van de kinderen flink op de proef wordt gesteld.

Boekingen van Julian’s Sinterklaasshow

Met de nodige goocheltrucs, liedjes en dansjes krijgen de kinderen 45 onvergetelijke minuten van vermaak. Na 45 minuten zijn de kinderen totaal in de stemming en klaar voor de komst van de Sint!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Julian’s Sinterklaasshow kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Julian’s Sinterklaasshow wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Julian’s Sinterklaasshow wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Julian’s Sinterklaasshow online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Julian’s Sinterklaasshow kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Julian’s Sinterklaasshow boeken

Ben jij benieuwd hoe je Julian’s Sinterklaasshow kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Julian’s Sinterklaasshow boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Julian’s Sinterklaasshow

Julian’s Sinterklaasshow inhuren

€675,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Julian’s Sinterklaasshow

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Kindershow1 x 45 minuteninclusief tot 200 personen1 persoonSinterklaas€675,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand