Het Spaanse Sinterklaasfeest boeken

1 x 45 min. + 1 x 15 min. Sint binnen zingen (Sint zelf NIET inclusief!).
€850,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €850,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  Geluid; inclusief tot 200 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Kindershow
 • Genre
  Sinterklaas

Wil jij Het Spaanse Sinterklaasfeest boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Het Spaanse Sinterklaasfeest. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Speciaal uit Spanje overgekomen! Dit echte Spaanse muziekduo, dat Sinterklaas als geen ander kent ! Met de passievolle Spaanse flamencodanseres Manuela, die trouwens ook prachtig Spaans kan spreken en zingen en de knotsgekke, gitaar en panfluit spelende Spaanse muziekpiet Pedro.

Biografie Het Spaanse Sinterklaasfeest

De showbizz flamencodanseres Manuela ontvangt de gasten in Spaanse stijl, maar heeft blijkbaar niet helemaal door wat er gaat gebeuren. Wie komt er toch vandaag? Piet Pedro denkt alleen maar aan Neperpoten (Pepernoten) eten en siësta. Toch moet er gezongen en gedanst worden want de kinderen zijn daar niet zomaar. Maar wie kwam er toch ook al weer? Waar is Pedro nou gebleven? En wat doet Sinterklaas toch vreemd….Mist hij soms Spanje?

Boekingen van Het Spaanse Sinterklaasfeest

Ook de muziekpietenacademie heeft niet veel bij dit knotsgekke duo uitgehaald, want ze zingen geen enkele tekst van de Sinterklaasliedjes goed. Maar ze spelen wel swingende muziek en mooie gitaar en panfluiten, dus gaan ze zelf maar Spaanse Sinterklaasliedjes verzinnen. De swingende Spaanse Sinthits, een wervelende flamencodans met echte Spaanse passie en een heus kindermuziekorkest zullen bij Sinterklaas uiteindelijk veel meer in de smaak vallen! Er is dus maar een oplossing om te zorgen dat Sinterklaas zal komen: Spaanse Fiesta!! Een compleet hilarisch, swingend, zonnig Sinterklaasfeest, waarbij menigeen de verleiding zal moeten weerstaan om niet in de zak naar Spanje te worden meegenomen…

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Het Spaanse Sinterklaasfeest kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Het Spaanse Sinterklaasfeest wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Het Spaanse Sinterklaasfeest wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Het Spaanse Sinterklaasfeest online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Het Spaanse Sinterklaasfeest kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Het Spaanse Sinterklaasfeest boeken

Ben jij benieuwd hoe je Het Spaanse Sinterklaasfeest kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Het Spaanse Sinterklaasfeest boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Het Spaanse Sinterklaasfeest

Het Spaanse Sinterklaasfeest inhuren

€850,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Het Spaanse Sinterklaasfeest

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Kindershow1 x 60 minutenGeluid; inclusief tot 200 personen2 personenSinterklaas€850,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand