Aladdin Sinterklaasshow boeken

Deze gage is exclusief eventuele reiskosten!
€795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €795,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 200 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Kindershow
 • Genre
  Sinterklaas

Wil jij Aladdin Sinterklaasshow boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Aladdin Sinterklaasshow. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Met zijn optreden en decor voert Aladdin een- ieder mee naar de wondere wereld van 1001 nacht. Met zijn uitstraling speelt hij in op de belevingswereld van zowel kinderen als hun begeleiders.

Biografie Aladdin Sinterklaasshow

De mijter van Sinterklaas staat centraal in deze Sintshow. Als Aladdin om assistentie vraagt zijn er dan ook altijd volop vrijwilligers, die het fantastisch vinden om meegenomen te worden naar een Oosterse droomwereld vol magische spreuken en goocheltrucs die met behulp van zijn Toverboek en Wonderlamp tot stand komen.

Boekingen van Aladdin Sinterklaasshow

Kinderen voelen zich geweldig aangetrokken tot Aladdin. In deze speciale Sinterklaasshow staat de mijter van Sinterklaas centraal.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Aladdin Sinterklaasshow kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Aladdin Sinterklaasshow wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Aladdin Sinterklaasshow wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Aladdin Sinterklaasshow online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Aladdin Sinterklaasshow kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Aladdin Sinterklaasshow boeken

Ben jij benieuwd hoe je Aladdin Sinterklaasshow kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Aladdin Sinterklaasshow boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Aladdin Sinterklaasshow

Aladdin Sinterklaasshow inhuren

€795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Aladdin Sinterklaasshow

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Kindershow1 x 60 minuteninclusief tot 200 personen1 persoonSinterklaas€795,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand