Boer Bennie boeken

Humor, interactie, lompigheid en liters bier: Høken!!
€1.595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1595,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Feest / Boeren

Wil jij Boer Bennie boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Boer Bennie. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Wil jij Boer Bennie boeken voor jouw schuurfeest of tentfeest? HØKEN, HØKEN, HØKEN! Na het behalen van zijn agrarische opleiding heeft hij de boerderij van zijn stiefzus overgenomen. Met 21 melkkoeien en een oude gehuurde stal was het een bescheiden, arbeidsintensief bedrijf.

Biografie Boer Bennie

Doordat hij zijn melkveehouderij (met inmiddels 2000 koeien) heeft geautomatiseerd, staat Boer Bennie in zijn vrije tijd te bulderen op het podium. Veel mensen wilden ineens Boer Bennie huren.

Boekingen van Boer Bennie

Deze King Kong van het platteland zingt bekende boerenrocknummers, piratenkneiters en meezingers.

Bennie Ben D’r Kloar Voar

Dochters houd uw moeders thuis! Boer Bennie loat menig kalfje loeien… FEESTBEESTEN..BENNIE D’R KLOAR VEUR?!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Boer Bennie kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Boer Bennie wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Boer Bennie wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Boer Bennie online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Boer Bennie kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Boer Bennie boeken

Ben jij benieuwd hoe je Boer Bennie kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Boer Bennie boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Boer Bennie

Boer Bennie inhuren

€1.595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Boer Bennie

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonFeest / Boeren€1595,-

Vergelijkbare artiesten

€1.495,-
€1.495,-
€1.895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand