Jolanda Zoomer boeken

€1.395,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1395,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 250 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij zangeres Jolanda Zoomer boeken voor een optreden op jouw feest of evenement? De in Den Haag geboren Jolanda Zoomer weet wat ze wil. Al op zesjarige leeftijd wist ze dat ze artiest wilde worden en won ze haar eerste playback show. Als meisje van elf begon ze al te zingen in het jongerenkoor “The Young Emotions” en thuis oefende ze voor de spiegel met de haarborstel.

Jolanda Zoomer boeken

Dan zong ze de liedjes uit de film “Grease” en dacht dat ze Olivia Newton John was. Nadat Jolanda Zoomer een soundmixer had gekregen van haar ouders kreeg ze de smaak helemaal te pakken en gaf op haar 15e haar eerste echte optreden. We zijn jouw erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om Jolanda Zoomer te boeken. Maar ook voor een compleet programma kun je bij ons terecht.

Nederlandstalige zangeres boeken

In 2004 kreeg Jolanda Zoomer landelijke bekendheid dankzij het TROS tv-programma “Een Ster In 40 Dagen”. Enige redelijk succesvolle singles volgden. In 2010 verschijnt op Berk Music de single: “Ik wil zo graag altijd bij jou zijn”. Dit nummer is een groot succes! Een goede notering in de top 100 en bij RADIONL. Bovendien krijgt de videoclip zeer goede kritieken! Nederland is een ster rijker! Als je Jolanda Zoomer wilt boeken zorgen we voor een vlotte communicatie, en een snelle offerte op basis van scherpe tarieven. Geen verassingen achteraf, je weet direct waar je aan toe bent.

Boekingen van Jolanda Zoomer

Optreden is Jolanda’s lust en leven. Op het podium voelt ze zich als een vis in het water. De interactie met publiek geeft haar energie. Haar optredens zijn altijd zeer succesvol en overal waar zij komt wordt zij teruggevraagd!

Direct Jolanda Zoomer boeken? Klik hier voor boekingen van Jolanda Zoomer

Jolanda Zoomer boeken

€1.395,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jolanda Zoomer

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 250 personen1 persoonNederlandstalig€1395,-

Vergelijkbare artiesten

€1.195,-
€1.375,-
€1.425,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand