Johan Veugelers boeken

Bekende Limburgse accordeonist
€1.295,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1295,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act + live accordeon
 • Genre
  NL / Feest

Zowel in Nederland en ook in Vlaanderen is Johan Veugelers een graag geziene gast wiens muziek heel vaak te horen is op radio en televisie. Sinds 2014 is Johan na zijn geslaagde avontuur bij The Sunsets – van hun albums gingen meer dan 140 000 exemplaren over de toonbank, ze stonden op zowat alle grote podia – solo gegaan en trekt hij resoluut de kaart van de feestmuziek met een hoog meezinggehalte. Gewapend met zijn accordeon maakt hij sindsdien heel wat festivals en feesttenten onveilig. Want daar staat Johan voor garant… 100% feest!

Johan Veugelers boeken

Op het podium ontpopt Johan zich tot een rasentertainer die zich volledig geeft om zijn publiek te vermaken. Eigen hits worden moeiteloos afgewisseld met herkenbare meezingers waarbij zijn accordeon steeds de rode draad vormt.

Boekingen van Johan Veugelers boeken

2018 en 2019 kenmerkten zich door een bomvolle agenda en optredens op de grotere evenementen in Vlaanderen, maar sinds kort – en mede gesteund door zijn succesvolle deelname aan het TV-programma “Topper Gezocht” – is Johan een revelatie in “zijn eigen” Nederland met inmiddels geplande optredens in Ahoy Rotterdam en de IJsselhallen te Zwolle. Kortom waar Johan op zijn accordeon speelt… is het een garantie voor feest!!

Direct Johan Veugelers boeken ? Klik hier voor boekingen van Johan Veugelers

Johan Veugelers boeken

€1.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Johan Veugelers

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act + live accordeon1 x 30 minutenexclusief geluid, betreft inprikgage1 persoonNL / Feest€1295,-

Vergelijkbare artiesten

€1.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand