Brainpower boeken

RICHTGAGE: tussen € 3.000,- en € 4.500,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act met MC
 • Genre
  Urban / Hip Hop

Brainpower (Gert-Jan Mulder, Antwerpen, 1975) begint op jonge leeftijd met het schrijven van liedjes op de piano. Altijd al gefascineerd door ritme en taal wordt hij op zijn tiende geraakt door Hip Hop, een muziekstijl die deze elementen op een nieuwe manier combineert. Niet lang daarna begint Brainpower zelf met teksten schrijven en rappen. In eerste instantie in het Engels, vanaf 1989 ook in het Nederlands.

Brainpower boeken

In 1995 verhuist Brainpower voor zijn studie Communicatiewetenschap naar Amsterdam. Dit heeft ook gevolgen voor zijn artistieke carrière: zijn bekendheid in de Hip Hop-scene neemt met sprongen toe en hij treedt steeds vaker op. Voorjaar 2000 wordt Brainpower gevraagd aan het nieuwe album van Doe Maar mee te werken. Het nummer waarop hij te horen is, 'Als Niet Als', wordt één van de twee (tegelijkertijd uitgebrachte) comeback-singles van Doe Maar. 'Als Niet Als' behaalt # 19 in de Mega Top 100.

Boekingen van Brainpower

In 2002 breekt Brainpower definitief bij het grote publiek door met de pakkende single ‘Dansplaat’. Het nummer stijgt direct naar alle nummer-1 posities in Nederland! Ook de follow-up van 'Dansplaat', genaamd 'Voel de vibe' doet het goed. Brainpower: Nederhop op z'n best!

Direct Brainpower huren? Klik hier voor boekingen van Brainpower

Brainpower boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Brainpower

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act met MC1 x 30 minutenexclusief2 personenUrban / Hip HopOp aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag