Brainpower boeken

Prijscategorie: tussen € 3.000,- en € 4.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 25 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen (incl. DJ TLM)
 • Soort
  Hitshow (álle hits!)
 • Genre
  Urban / Hip Hop

Wil jij Brainpower boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Brainpower. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Brainpower (Gert-Jan Mulder, Antwerpen, 1975) begint op jonge leeftijd met het schrijven van liedjes op de piano. Altijd al gefascineerd door ritme en taal wordt hij op zijn tiende geraakt door Hip Hop, een muziekstijl die deze elementen op een nieuwe manier combineert. Niet lang daarna begint Brainpower zelf met teksten schrijven en rappen. In eerste instantie in het Engels, vanaf 1989 ook in het Nederlands.

Biografie Brainpower

In 1995 verhuist Brainpower voor zijn studie Communicatiewetenschap naar Amsterdam. Dit heeft ook gevolgen voor zijn artistieke carrière: zijn bekendheid in de Hip Hop-scene neemt met sprongen toe en hij treedt steeds vaker op. Voorjaar 2000 wordt Brainpower gevraagd aan het nieuwe album van Doe Maar mee te werken.

Nederlandse rapper boeken

Het nummer waarop hij te horen is, ‘Als Niet Als’, wordt één van de twee (tegelijkertijd uitgebrachte) comeback-singles van Doe Maar. ‘Als Niet Als’ behaalt # 19 in de Mega Top 100.

Boekingen van Brainpower

In 2002 breekt Brainpower definitief bij het grote publiek door met de pakkende single ‘Dansplaat’. Het nummer stijgt direct naar alle nummer-1 posities in Nederland! Ook de follow-up van ‘Dansplaat’, genaamd ‘Voel de vibe’ doet het goed. Brainpower: Nederhop op z’n best! Brainpower heeft eigenlijk geen uitgebreide introductie nodig. De Nederlandse rap-legende en woordkunstenaar verkocht maar liefst 1,5 miljoen platen en mocht 50 gouden/platen platen & awards op zijn naam zetten. Zijn talloze hits hebben miljoenen streams en zitten in de geheugens – en vooral de harten – van meerdere generaties gegrift. Van de #1-hit ‘Dansplaat’ tot ‘Vlinders‘ en van ‘Non Stop tot ‘Boks Ouwe‘; samen met DJ TLM doet hij al zijn bekende tracks uit de 00’s in een dikke Hit Show!  Vorig jaar verzorgde Brainpower nog een uitverkochte clubtour en op dit moment is zijn eigen theatertour in volle gang. Daarnaast werkt hij momenteel aan twee nieuwe albums!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Brainpower kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Brainpower wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Brainpower wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Brainpower online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Brainpower kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Brainpower boeken

Ben jij benieuwd hoe je Brainpower kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Brainpower boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Brainpower

Brainpower inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Brainpower

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Hitshow (álle hits!)1 x 25 minutenexclusief geluid en techniek2 personen (incl. DJ TLM)Urban / Hip HopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand