Jim van der Zee boeken

Vanaf-prijs / Ook te boeken met combo of als gastsolist
€2.475,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2475,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  op aanvraag
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Allround

Wil jij Jim van der Zee boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Jim van der Zee. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Sinds kleins af aan heeft Jim va der Zee een passie voor muziek. Als klein jochie begon hij met gitaarlessen, later kwam daar het zingen bij en studeerde hij aan het conservatorium. Met zijn camper reist hij rond in heel Europa om op straat muziek te maken en alle harten van de Europeanen te betoveren met zijn pracht stem.

Biografie Jim van der Zee

Jim vindt vrijheid zeer belangrijk en zijn droom is om samen met een aantal vrienden een stuk grond te kopen in een ander land en daar zijn eigen community op te richten.

Boekingen van Jim van der Zee

In 2018 neemt Jim deel aan de blind audition van The Voice of Holland in de hoop dat het programma hem kan helpen met zijn muzikale ontwikkeling. Alle vier de juryleden, waaronder Ali B en Anouk, draaide zich om en wilden Jim in hun team. Dankzij zijn zangtalent versloeg Jim van der Zee de zangeres Samantha Steenwijk in de finale van The Voice. Hiermee is Jim de winnaar van The Voice of Holland 2018!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Jim van der Zee kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Jim van der Zee wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Jim van der Zee wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Jim van der Zee online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Jim van der Zee kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Jim van der Zee boeken

Ben jij benieuwd hoe je Jim van der Zee kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Jim van der Zee boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Jim van der Zee

Jim van der Zee inhuren

€2.475,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jim van der Zee

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenop aanvraag1 persoonAllround€2475,-

Vergelijkbare artiesten

€2.695,-
€2.250,-
€2.500,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand