Dennis Verheugd boeken

Gage als VJ: € 1.150,-
€1.000,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1000,-
 • Duur
  2 uur
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Populaire Radio 10 DJ
 • Genre
  Dance Classics

Wil jij Dennis Verheugd boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Dennis Verheugd. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Zijn radiocarrière begon in 1984 bij het Alkmaarse piratenstation Radio Miranda. In 1995 heeft hij in de maand februari Frits Spits mogen vervangen op Radio 3.

Biografie Dennis Verheugd

Inmiddels zit Dennis alweer jaren bij Radio 10, waar hij momenteel luisteraars verblijdt in het weekend. In zijn programma kun je meespelen met het spel Stuck in the middle, waarin je mooie prijzen kunt winnen door het midden van een bekende hit te raden.Alvorens bij Radio 10 aan de slag te gaan heeft hij ook bij de stations Radio Leiderdorp, N44FM, VeronicaFM en Radio 538 gewerkt.Verder richt hij zich tegenwoordig op het draaien en mixen met videoclips.

Boekingen van Dennis Verheugd

Dennis is een bezige bij, maar niet alleen voor Radio 10! Hij draait namelijk, net als collega René Verkerk, regelmatig in clubs en op grote feesten. De radio-dj is een echt gezelligheidsdier, wat ook blijkt uit zijn levensspreuk: een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd.Tijdens Dance Classics feesten kan het publiek dan niet alleen uit z’n dak gaan op disco hits, ook zien ze op beamer en/of plasma schermen de videoclips uit die tijd erbij.

 

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Dennis Verheugd kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Dennis Verheugd wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Dennis Verheugd wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Dennis Verheugd online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Dennis Verheugd kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Dennis Verheugd boeken

Ben jij benieuwd hoe je Dennis Verheugd kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Dennis Verheugd boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Dennis Verheugd

Dennis Verheugd inhuren

€1.000,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Dennis Verheugd

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Populaire Radio 10 DJ2 uurexclusief1 persoonDance Classics€1000,-

Vergelijkbare artiesten

€795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand