Jawohl boeken

De grootste Schlagerhits
€5.250,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €5250,-
 • Duur
  2 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  9 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Oktoberfest / Apres-Ski / Feest

Wil jij Jawohl boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Jawohl. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Jawohl! is een oktoberfest– en schlagerband (covers) met een hoge energiegehalte. Stimmung machen is wat ze heel graag willen doen. Én uiteraard de mensen laten springen en meezingen. Een 9 persoons formatie met 1 zanger, 2 zangeressen, 4 bandleden en 2 blazers.

Biografie Jawohl

Het ene moment waan je je met je pul bier op de Alm in oostenrijk en het andere moment in de Bierköning op Mallorca met de grootste schlagers en oktoberfest knallers. En net als je denkt dat het alleen Heimat nummers zijn vliegen Viva Hollandia en andere Hollandse kneiters je om de oren.

Boekingen van Jawohl

Het ene moment waan je je met een grote pul bier op de Alm Wiesn en zing je mee met de grootste Schlager Hits uit het land van Heidi. En het andere moment sta je te springen op de lekkerste Après-ski knallers.

Oktoberfeest band inhuren

En net als het verlangen naar de Heimat te groot dreigt te worden vliegen de heetste Hollandse hits je om de oren. Bombe Stimmung garantiert! Hoch die Hände, want Jawohl ist dabei.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Jawohl kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Jawohl wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Jawohl wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Jawohl online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Jawohl kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Jawohl boeken

Ben jij benieuwd hoe je Jawohl kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Jawohl boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Jawohl

Jawohl inhuren

€5.250,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jawohl

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow2 x 60 minutenexclusief, betreft inprikgage9 personenOktoberfest / Apres-Ski / Feest€5250,-

Vergelijkbare artiesten

€5.595,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand