Bayerischer Bierfest boeken

€4.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4995,-
 • Duur
  4 uur
 • Geluid
  inclusief tot 1000 personen
 • Bezetting
  11 personen
 • Soort
  Avondvullende live-show
 • Genre
  Schlager / Tiroler

U wilt iets ‘speciaals’ organiseren, dat afwijkt van het gangbare entertainment en vraagt zich af wat het publiek, uw gasten, zou boeien. Het zal u niet zijn ontgaan, dat het fenomeen “Duitse Bieravond” de laatste tijd enorm opgang vindt. Deze avonden ondervinden een enorme belangstelling van een zeer breed publiek, van jong tot oud. Gezelligheid is immers troef ! Pullen bier, Sauerkraut und Bratwurst en schöne Mädchen doen een avond eigenlijk bij voorbaat al slagen, maar… voorwaarde voor het welslagen is wel, dat het entertainment heel goed is afgestemd op het thema.

Bayerischer Bierfest boeken

Wij bieden u daarvoor de kant-en-klare oplossing in de vorm van het Bayerische Bierfest. Een zorgvuldig samengesteld programma, gevormd door optredens van het 6-koppige gezelschap De Münchener Schmachtfetzen, omring door het ballet van Helga Trunkenbold, bestaande uit 3 hübsche Dirnchen. De Münchener Schmachtfetzen oftewel de familie Ingolstadt, verzorgen verzorgen een live-optreden van 2 sets, bestaande uit louter Duitse Schlagers en feestelijke meezingers. Du, Ein Festival der Liebe, Marmor, Stein und Eisen bricht, Ein Stern, Ein Bisschen Frieden, kortom: van de eerste tot de laatste noot één groot feest der herkenning. Het voor- en naprogramma wordt verzorgd door de Bayerische drive-in show van dj’s Albert Altendorff & Holger Holtzkirchen.

Boekingen van Bayerischer Bierfest

De gehele presentatie is in het Duits, hetgeen natuurlijk een apart cachet aan de avond geeft. Aan alle details wordt gedacht, zo is ook de podiumaankleding geheel in Beierse (Alpen)sfeer. Decordoeken, decorstukken, skihut als drive-in behuizing, overal is aan gedacht. Natuurlijk wordt de feestvreugde alleen nog maar verhoogd, als ook de gasten in gepaste kledij verschijnen en ook de organisatie en medewerkers zich conformeren aan de dresscode ! Niets staat dan een geslaagde avond nog in de weg !

Direct Bayerischer Bierfest huren? Klik hier voor boekingen van Bayerischer Bierfest

Bayerischer Bierfest boeken

€4.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Bayerischer Bierfest

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Avondvullende live-show4 uurinclusief tot 1000 personen11 personenSchlager / Tiroler€4995,-

Vergelijkbare artiesten

€5.250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand