Bayerischer Bierfest boeken

€4.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4995,-
 • Duur
  4 uur
 • Geluid
  inclusief tot 1000 personen
 • Bezetting
  11 personen
 • Soort
  Avondvullende live-show
 • Genre
  Schlager / Tiroler

Wil jij Bayerischer Bierfest boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Bayerischer Bierfest. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

U wilt iets ‘speciaals’ organiseren, dat afwijkt van het gangbare entertainment. En vraagt zich af wat het publiek, uw gasten, zou boeien. Het zal u niet zijn ontgaan, dat het fenomeen “Duitse Bieravond” de laatste tijd enorm opgang vindt. Deze avonden ondervinden een enorme belangstelling van een zeer breed publiek. Van jong tot oud. Gezelligheid is immers troef ! Pullen bier, Sauerkraut und Bratwurst en schöne Mädchen doen een avond eigenlijk bij voorbaat al slagen.Maar… voorwaarde voor het welslagen is wel, dat het entertainment heel goed is afgestemd op het thema.

Biografie Bayerischer Bierfest

Wij bieden u daarvoor de kant-en-klare oplossing in de vorm van het Bayerische Bierfest. Een zorgvuldig samengesteld programma. Gevormd door optredens van het 6-koppige gezelschap De Münchener Schmachtfetzen, omring door het ballet van Helga Trunkenbold, bestaande uit 3 hübsche Dirnchen. De Münchener Schmachtfetzen oftewel de familie Ingolstadt, verzorgen verzorgen een live-optreden van 2 sets, bestaande uit louter Duitse Schlagers en feestelijke meezingers. Du, Ein Festival der Liebe, Marmor, Stein und Eisen bricht, Ein Stern, Ein Bisschen Frieden, kortom: van de eerste tot de laatste noot één groot feest der herkenning. Het voor- en naprogramma wordt verzorgd door de Bayerische drive-in show van dj’s Albert Altendorff & Holger Holtzkirchen.

Boekingen van Bayerischer Bierfest

De gehele presentatie is in het Duits, hetgeen natuurlijk een apart cachet aan de avond geeft. Aan alle details wordt gedacht, zo is ook de podiumaankleding geheel in Beierse (Alpen)sfeer. Decordoeken, decorstukken, skihut als drive-in behuizing, overal is aan gedacht. Natuurlijk wordt de feestvreugde alleen nog maar verhoogd, als ook de gasten in gepaste kledij verschijnen en ook de organisatie en medewerkers zich conformeren aan de dresscode ! Niets staat dan een geslaagde avond nog in de weg !

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Bayerischer Bierfest kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Bayerischer Bierfest wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Bayerischer Bierfest wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Bayerischer Bierfest online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Bayerischer Bierfest kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Bayerischer Bierfest boeken

Ben jij benieuwd hoe je Bayerischer Bierfest kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Bayerischer Bierfest boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Bayerischer Bierfest

Bayerischer Bierfest inhuren

€4.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Bayerischer Bierfest

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Avondvullende live-show4 uurinclusief tot 1000 personen11 personenSchlager / Tiroler€4995,-

Vergelijkbare artiesten

€5.250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand