Jairzinho boeken

Prijscategorie: € 2.500,- tot € 3.500,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 20 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Rapper/zanger
 • Genre
  Urban

Wil jij Jairzinho boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Jairzinho. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Jairzinho, voluit Jairzinho Winter (Paramaribo, 1990), is een Nederlands acteur, rapper en muziekmanager. Jairzinho is geboren in Paramaribo en groeide op in Rotterdam. Tijdens zijn jeugd acteerde hij. Vanaf 2006 speelde hij rollen voor het Ro Theater, Rot.Jong, Rotterdams Lef, het ALBA theaterhuis en eenmaal in Onderweg naar Morgen.

Biografie Jairzinho

In 2009 richtte hij met zijn broer Luciano het muzieklabel Rotterdam Airlines Music Group. Daarnaast rapt hij. Hij nam onder meer de videoclip Flexin (2010) op met de voetballer Memphis Depay en verder nog Superfly (2011) met de Amerikaanse hiphop-groep Rich Kidz. Hierna was het enkele jaren rustig rondom hem.Verschillende rappers sloten zich bij hun label aan. Het duurde echter tot de aansluiting van Sevn Alias rond het begin van 2015 voordat het label zich definitief vestigde. Dit werd ook nog eens bevestigd met het uitkomen van het album Gate 16 in 2016 waarop aangesloten artiesten rappen. Het succes trok een aantal nieuwe nieuwe rapper naar het label.

Boekingen van Jairzinho

Sinds RAMG in de lift zit, brengt ook Jairzinho nieuw materiaal uit als rapper. Als voorheen, rapt hij vooral veel samen met andere artiesten van zijn label, zoals in de hit Gass van Sevn Alias en Laat niet los waar Jonna Fraser aan meewerkte. Verschillende videoclips op YouTube werden miljoenen malen bekeken.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Jairzinho kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Jairzinho wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Jairzinho wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Jairzinho online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Jairzinho kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Jairzinho boeken

Ben jij benieuwd hoe je Jairzinho kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Jairzinho boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Jairzinho

Jairzinho inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jairzinho

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rapper/zanger1 x 20 minutenexclusief1 persoonUrbanOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand