Jairzinho boeken

RICHTGAGE: € 2.500,- tot € 3.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 20 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Rapper/zanger
 • Genre
  Urban

Jairzinho, voluit Jairzinho Winter (Paramaribo, 1990), is een Nederlands acteur, rapper en muziekmanager. Jairzinho is geboren in Paramaribo en groeide op in Rotterdam. Tijdens zijn jeugd acteerde hij. Vanaf 2006 speelde hij rollen voor het Ro Theater, Rot.Jong, Rotterdams Lef, het ALBA theaterhuis en eenmaal in Onderweg naar Morgen.

Jairzinho boeken

In 2009 richtte hij met zijn broer Luciano het muzieklabel Rotterdam Airlines Music Group. Daarnaast rapt hij. Hij nam onder meer de videoclip Flexin (2010) op met de voetballer Memphis Depay en verder nog Superfly (2011) met de Amerikaanse hiphop-groep Rich Kidz. Hierna was het enkele jaren rustig rondom hem.Verschillende rappers sloten zich bij hun label aan. Het duurde echter tot de aansluiting van Sevn Alias rond het begin van 2015 voordat het label zich definitief vestigde. Dit werd ook nog eens bevestigd met het uitkomen van het album Gate 16 in 2016 waarop aangesloten artiesten rappen. Het succes trok een aantal nieuwe nieuwe rapper naar het label.

Boekingen van Jairzinho

Sinds RAMG in de lift zit, brengt ook Jairzinho nieuw materiaal uit als rapper. Als voorheen, rapt hij vooral veel samen met andere artiesten van zijn label, zoals in de hit Gass van Sevn Alias en Laat niet los waar Jonna Fraser aan meewerkte. Verschillende videoclips op YouTube werden miljoenen malen bekeken.

Direct Jairzinho huren? Klik hier voor boekingen van Jairzinho

Jairzinho boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jairzinho

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rapper/zanger1 x 20 minutenexclusief1 persoonUrbanOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand