Jack Sparrow Look-a-Like boeken

excl. reis- en eventuele hotelkosten
€1.095,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1095,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Look-a-like animatie
 • Genre
  imitatie Jack Sparrow

Wil jij Jack Sparrow Look-a-Like boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Jack Sparrow Look-a-Like. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Deze imitator van Jack Sparrow is niet alleen de beste Nederlandse look-a-like van Captain Jack Sparrow maar hij is ook een fantastische impersonator van dit film-karakter. Deze look-a-like van Captain Jack is onder andere bekend van DelfSail en talloze andere evenementen in ons land en het buitenland. De mimiek, het overbekende “loopje” van Jack, zelfs de grijns en de stem benaderen griezelig veel de echte Jack Sparrow.

Biografie Jack Sparrow look-a-like

Als u hem ziet zegt u; “wow….ongelofelijk!”. Wat u kunt verwachten…ach…hij loopt wat rond, maar…deze piratenkapitein is onvoorspelbaar en zal iedereen aangenaam blijven verrassen.Zo ijdel als u hem kent uit de film gaat Jack Sparrow natuurlijk ook graag met u op de foto. Captain Jack Sparrow is eventueel ook te boeken met zijn crew, bestaand uit alleen echte wenches (vrouwen).

Boekingen van Jack Sparrow look-a-like

En als Captain Jack Sparrow genoeg rum gedronken heeft zal hij zelfs enkele piratenliederen ten gehore brengen (meerprijs), waaronder: “What shall we do with drunken sailor?”, bekijk het filmpje maar eens! Dus naast leuke foto momenten kan deze captain er ook een behoorlijk feestje van maken.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Jack Sparrow Look-a-Like kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Jack Sparrow Look-a-Like wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Jack Sparrow Look-a-Like wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Jack Sparrow Look-a-Like online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Jack Sparrow Look-a-Like kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Jack Sparrow Look-a-Like boeken

Ben jij benieuwd hoe je Jack Sparrow Look-a-Like kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Jack Sparrow Look-a-Like boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Jack Sparrow Look-a-Like

Jack Sparrow Look-a-Like inhuren

€1.095,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jack Sparrow Look-a-Like

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Look-a-like animatie1 x 60 minutenexclusief1 persoonimitatie Jack Sparrow€1095,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand