Iva Wonder (Stevie Wonder Tribute) boeken

Bekend van TV SBS6 “The Tribute: Battle of the Bands”
€3.950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3950,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief (tegen meerprijs mogelijk)
 • Bezetting
  7 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Stevie Wonder Tribute

Wil jij Iva Wonder (Stevie Wonder Tribute) boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Iva Wonder (Stevie Wonder Tribute). Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De nummers van Stevie Wonder hebben geen introductie nodig. Ze zijn een deel van ons collectieve geheugen. Stevie Wonder behoort tot de meest succesvolle en invloedrijkste artiesten uit de popgeschiedenis. De Stevie Wonder Tribute is een heerlijke energieke show. Megahits zoals Signed Sealed Delivered, I Wish, Superstition, Sir Duke en nog veel meer komen voorbij!

Biografie Iva Wonder

Iva Wonder is één van de finalisten van het SBS6 programma ‘The Tribute’ (2022). In de muziekcompetitie proberen 11 bands de hits van hun favoriete band tot in de perfectie na te spelen. Daarbij proberen de muzikanten een ultiem eerbetoon brengen aan hun favoriete band. De optredens worden beoordeeld door een vakjury. Deze bestaat uit Cesar Zuiderwijk, Angela Groothuizen en Spike.

Stemkastjes

Er zitten 100 muziekliefhebbers in de zaal. Zij kunnen ieder optreden beoordelen met een cijfer. Het gemiddelde cijfer van deze groep telt voor 25% mee in de ranking. Uiteraard naast de cijfers van de juryleden. Het programma werd gepresenteerd door Gerard Ekdom.

Boekingen van Iva Wonder

Leadzanger Iva heeft internationale ervaring als (backing)vocalist en performer. Ondermeer bij Sister Sledge, Neyo, KC & Jojo, Madonna, Audrey Hepburn en MC Hammer. Maar ook bij Akon, Keith Sweat, Fat Man Scoop, Joe Budden, Ludacris, Wayne Wonder en Destiny’s Child. Samen met een dijk van een band de succesformule voor jouw event! Eventueel zijn blazers en/of geluid tegen meerprijs bij te boeken.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Iva Wonder (Stevie Wonder Tribute) kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Iva Wonder (Stevie Wonder Tribute) wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Iva Wonder (Stevie Wonder Tribute) wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Iva Wonder (Stevie Wonder Tribute) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Iva Wonder (Stevie Wonder Tribute) kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Iva Wonder (Stevie Wonder Tribute) boeken

Ben jij benieuwd hoe je Iva Wonder (Stevie Wonder Tribute) kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Iva Wonder (Stevie Wonder Tribute) boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Iva Wonder (Stevie Wonder Tribute)

Iva Wonder (Stevie Wonder Tribute) inhuren

€3.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Iva Wonder (Stevie Wonder Tribute)

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow1 x 60 minutenexclusief (tegen meerprijs mogelijk)7 personenStevie Wonder Tribute€3950,-

Vergelijkbare artiesten

€4.100,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand