Inge van Calkar boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  op aanvraag
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Pop / Modern

Wil jij Inge van Calkar boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Inge van Calkar. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Het creatieve proces is een wonderlijk ding. Je schrijft liedjes, neemt ze op, en ineens zie en hoor je alles anders. Dat overkwam Inge van Calkar, die we nog kennen van haar deelname aan De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Gaandeweg is haar smaak, stijl en aanpak veranderd. Dan kun je wel stug door blijven gaan op de oude voet, maar de verlokkingen van een nieuwe richting zijn veel interessanter. Die innerlijke stem moest ze gewoon volgen voor het komende, tweede album. De akoestische gitaar werd ingeruild voor een elektrische, terwijl de liedjes een elektronica injectie meekregen, die ze veel meer suspense geeft.

Live is Inge een verschijning

Een eerste single van het album dat als werktitel Black Confetti heeft meegekregen, is ‘Imaginary’, een sexy Indie Pop rocker waar Florence ongetwijfeld haar mooiste jurk voor zou hebben aangetrokken, en anders PJ Harvey wel. Live is Inge een vergelijkbare “verschijning” in het wit, zij het niet per se in een jurk. Daar draagt ze een matching witte Fender Jazzmaster gitaar bij. Cooool! “Dat nummer gaat erover dat je de wereld negatief ziet, als je alleen maar naar beneden kijkt,” zegt Van Calkar. “Ik ben niet depressief trouwens, hoi!” Denk niet dat het hierbij blijft, want er zit nog veel meer in het muzikale vat, onder andere nog nummers geschreven met Bas Kennis van Bløf.

Biografie Inge van Calkar

Dat interessante nieuwe artistieke proces begon met opnames met producer Reyn Ouwehand, die ook haar titelloze debuut uit 2014 voor zijn rekening nam. Hij is het type van de noest almaar voortwerkende ambachtsman met een oor voor liedjes en instrumenten. Top hoor. Twee jonge producers – Freek van der Heide en Jeroen Sjoers – mochten verder stoeien met de opnames en voegden laagjes elektronica toe. Bij de tweede single ‘Lucky Charm’ pakt de nieuwe aanpak verbluffend goed uit. “Dit nummer gaat over het geval dat je alleen lol kunt hebben of jezelf kunt zijn met een wijntje op,’ legt ze uit. ‘Overigens ben ik ook al geen alcoholist.”

Boekingen van Inge van Calkar

Inge is ook begonnen te schrijven met die twee nieuwkomers en toptrack Imaginary is het resultaat. Wat je hoort is wat donkerder muziek dan voorheen, niet zo heel vreemd voor een zangeres met een afgeronde studie psychologie op haar naam. Van Calkar: “Die nieuwe nummers hebben een donkere laag die een kant van menselijkheid beschrijven die je liever niet laat zien.” Soms is het een tikkeltje psychedelisch of James Bond-achtig. Bands als Radiohead en Grizzly Bear behoren tot de muzikale aanknopingspunten, net als sterke vrouwen PJ Harvey en Alanis Morrissette, terwijl ook de catchy popkant van Kylie doorsijpelt.

3FM Serious Talent

Vergeet voor het gemak even haar oudere werk, ook dat met haar oude band ZaZa waarmee ze nog 3FM Serious Talent was en in DWDD stond. Niet dat die muziek slecht was. Verre van zelfs. Maar deze nieuwe stap zet haar in één klap in de moderne tijd. Dit is niet de fragiele singer-songwriter met een muts op, zoals ze het zelf zo fraai uitdrukt. Nee, hier is een artieste opgestaan die het aandurft et haar muziek op het scherp van de snede te gaan staan.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Inge van Calkar kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Inge van Calkar wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Inge van Calkar wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Inge van Calkar online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Inge van Calkar kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Inge van Calkar boeken

Ben jij benieuwd hoe je Inge van Calkar kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Inge van Calkar boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Inge van Calkar

Inge van Calkar inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Inge van Calkar

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenop aanvraag1 persoonPop / ModernOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand