Fleur Raateland boeken

Ook bekend van Crazy Pianos
€2.600,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2600,-
 • Duur
  2 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Live show
 • Genre
  Allround

Wil jij zangeres Fleur Raateland boeken voor een optreden op jouw event?FLEUR (volledige naam Fleur Raateland, 2000) is een frisse muzikale zangeres, songwriter en performer die al op jonge leeftijd veel ervaring heeft opgedaan op het podium. Door haar veelzijdige stem en haar liefde voor de piano kan FLEUR ieder bekend nummer zingen en spelen. Een paar jaar geleden verruilde dit muzikale talent de bloembollenvelden van Anna Paulowna voor het Conservatorium in Haarlem, om vanaf daar heel Nederland te gaan veroveren.

Fleur Raateland boeken

Muziek staat al haar hele leven centraal bij FLEUR. Als klein meisje zong ze alle nummers van Beyoncé en Ilse DeLange al mee en wist ze dat ze later zangeres wilde worden. Ze leerde zelf piano te spelen, zodat ze zichzelf kon begeleiden bij haar favoriete liedjes. Tijdens een weekendje weg in Scheveningen ontdekte ze het concept Crazy Pianos. Ze had een bijzonder verzoekje voor de pianist en vroeg of ze zelf een nummer mocht spelen. Een dag later deed de 14-jarige FLEUR auditie en zat ze als jongste pianist ooit achter de bekende rode piano op de Scheveningse boulevard.

Zangeres boeken

Vijf jaar later en heel wat verzoeknummers verder is FLEUR uitgegroeid tot een artiest die het publiek feilloos aanvoelt. Ze maakt van elk optreden een spektakel, zowel spelend achter de piano als zingend erbovenop. Naast haar vaste optredens bij Crazy Pianos heeft FLEUR, als soloartiest en met haar band, ook op andere podia ervaring opgedaan. Ze trad in een uitverkocht Ziggo Dome op en speelde op grote podia als Bevrijdingspop Haarlem, de Brabanthallen en Popweekend Schagen.

Boekingen van Fleur Raateland

In 2020 tekende FLEUR bij Cloud 9 Music, waar ook artiesten als Snelle, Davina Michelle, Armin van Buuren en Nielson aan verbonden zijn. Hier bracht ze haar debuutsingle ‘Alleen Zonder Jou‘ uit, de titelsong van de bioscoopfilm ‘Zwaar Verliefd!2’ en maakte ze samen met Paul Sinha een eigen versie van ‘De Eerste Keer’ van Maxine & Franklin Brown, die maar liefst 2,5 miljoen keer gestreamd werd op Spotify. Nu FLEUR het Conservatorium in Haarlem heeft afgerond, is ze vastberaden de volgende stappen in haar carrière te zetten. Dit jaar zullen dan ook nieuwe Nederlandstalige singles volgen!

Direct Fleur Raateland boeken? Klik hier voor boekingen van Fleur Raateland

Fleur Raateland boeken

€2.600,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Fleur Raateland

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live show2 x 45 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonAllround€2600,-
Live show (+drummer)2 x 45 minutenexclusief, betreft inprikgage2 personenAllround€3500,-

Vergelijkbare artiesten

€2.475,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand