Fleur Raateland boeken

Ook bekend van Crazy Pianos
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  2 x 40 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Live show
 • Genre
  Allround

Wil jij Fleur Raateland boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Fleur Raateland. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

FLEUR (volledige naam Fleur Raateland, 2000) is een frisse muzikale zangeres, songwriter en performer die al op jonge leeftijd veel ervaring heeft opgedaan op het podium. Door haar veelzijdige stem en haar liefde voor de piano kan FLEUR ieder bekend nummer zingen en spelen. Een paar jaar geleden verruilde dit muzikale talent de bloembollenvelden van Anna Paulowna voor het Conservatorium in Haarlem, om vanaf daar heel Nederland te gaan veroveren.

Fleur Raateland boeken

Muziek staat al haar hele leven centraal bij FLEUR. Als klein meisje zong ze alle nummers van Beyoncé en Ilse DeLange al mee en wist ze dat ze later zangeres wilde worden. Ze leerde zelf piano te spelen, zodat ze zichzelf kon begeleiden bij haar favoriete liedjes. Tijdens een weekendje weg in Scheveningen ontdekte ze het concept Crazy Pianos. Ze had een bijzonder verzoekje voor de pianist en vroeg of ze zelf een nummer mocht spelen. Een dag later deed de 14-jarige FLEUR auditie en zat ze als jongste pianist ooit achter de bekende rode piano op de Scheveningse boulevard.

Zangeres boeken

Vijf jaar later en heel wat verzoeknummers verder is FLEUR uitgegroeid tot een artiest die het publiek feilloos aanvoelt. Ze maakt van elk optreden een spektakel, zowel spelend achter de piano als zingend erbovenop. Naast haar vaste optredens bij Crazy Pianos heeft FLEUR, als soloartiest en met haar band, ook op andere podia ervaring opgedaan. Ze trad in een uitverkocht Ziggo Dome op en speelde op grote podia als Bevrijdingspop Haarlem, de Brabanthallen en Popweekend Schagen.

Boekingen van Fleur Raateland

In 2020 tekende FLEUR bij Cloud 9 Music, waar ook artiesten als Snelle, Davina Michelle, Armin van Buuren en Nielson aan verbonden zijn. Hier bracht ze haar debuutsingle ‘Alleen Zonder Jou‘ uit, de titelsong van de bioscoopfilm ‘Zwaar Verliefd!2’ en maakte ze samen met Paul Sinha een eigen versie van ‘De Eerste Keer’ van Maxine & Franklin Brown, die maar liefst 2,5 miljoen keer gestreamd werd op Spotify. Nu FLEUR het Conservatorium in Haarlem heeft afgerond, is ze vastberaden de volgende stappen in haar carrière te zetten. Dit jaar zullen dan ook nieuwe Nederlandstalige singles volgen!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Fleur Raateland kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Fleur Raateland wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Fleur Raateland wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Fleur Raateland online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Fleur Raateland kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Fleur Raateland boeken

Ben jij benieuwd hoe je Fleur Raateland kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Fleur Raateland boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Fleur Raateland

Fleur Raateland inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Fleur Raateland

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live show2 x 40 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonAllroundOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand