I Am Aisha boeken

RICHTGAGE: € 1.500,- tot € 1.750,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Rap/zang act
 • Genre
  Urban

Wil jij I Am Aisha boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van I Am Aisha. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Met pompende beats en rauwe stem trapte ze deur in van de Nederlandse Pop en RnB muziekwereld. Ze bewijst als tekstschrijver en zangeres dat vrouwen net zo hard en zelfs harder kunnen overkomen dan mannen. In woord, beeld en techniek. En dat doet ze beter dan wie dan ook die haar vooraf gingen.

Biografie I Am Aisha

Haar lyrics, teksten, zijn uit het leven gegrepen in duidelijke straattaal van nu. Ze heeft ballen en stijl. Ze zingt en rapt over hoe het is in het leven van een muzikant. En van een zelfstandige sterke vrouw. Met een stevige werklust en passie voor muziek releaste Aisha in 2010 haar EP. En bouwde ze haar eigen studio in haar huis en timmert ze verder aan haar muziekcarrière. Nog meer muziek en nog betere shows. Op het podium staat een act, een show die laat zien hoe het moet.

Boekingen van I Am Aisha

Van haar moeder Jetty Weels, van de beroemde Nederlandse popgroep Mai Tai uit de jaren ’80, kreeg ze als kind veel mee. Ze heeft vele jaren en meters achter de rug in haar ontwikkeling als artieste. Ondertussen kent ze het klappen van de zweep. En deed mee met verschillende talentenjachten. Werkte samen met Donavon Nelson, de voormalige manager van George Michael. En was deel van de meidenpopgroep LaliQ. Ze werkte ook samen met de producers van de Sugababes, Reverse en het duo The Opposites.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig I Am Aisha kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je I Am Aisha wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van I Am Aisha wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij I Am Aisha online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van I Am Aisha kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

I Am Aisha boeken

Ben jij benieuwd hoe je I Am Aisha kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct I Am Aisha boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van I Am Aisha

I Am Aisha inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van I Am Aisha

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rap/zang act1 x 30 minutenexclusief2 personenUrbanOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand