I Am Aisha boeken

RICHTGAGE: € 1.500,- tot € 1.750,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Rap/zang act
 • Genre
  Urban

Met pompende beats en rauwe stem trapte ze deur in van de Nederlandse Pop en RnB muziekwereld. Ze bewijst als tekstschrijver en zangeres dat vrouwen net zo hard en zelfs harder kunnen overkomen dan mannen. In woord, beeld en techniek. En dat doet ze beter dan wie dan ook die haar vooraf gingen.

I Am Aisha boeken

Haar lyrics, teksten, zijn uit het leven gegrepen in duidelijke straattaal van nu. Ze heeft ballen en stijl. Ze zingt en rapt over hoe het is in het leven van een muzikant en van een zelfstandige sterke vrouw. Met een stevige werklust en passie voor muziek releaste Aisha in 2010 haar EP, bouwde ze haar eigen studio in haar huis en timmert ze verder aan haar muziekcarrière: nog meer muziek en nog betere shows. Op het podium staat een act, een show die laat zien hoe het moet.

Boekingen van I Am Aisha

Van haar moeder Jetty Weels, van de beroemde Nederlandse popgroep Mai Tai uit de jaren ’80, kreeg ze als kind veel mee. Ze heeft vele jaren en meters achter de rug in haar ontwikkeling als artieste. Ze kent het klappen van de zweep. Ze deed mee met verschillende talentenjachten. Werkte samen met Donavon Nelson, de voormalige manager van George Michael. En was deel van de meidenpopgroep LaliQ. Ze werkte ook samen met de producers van de Sugababes, Reverse en het duo The Opposites.

Direct I Am Aisha huren? Klik hier voor boekingen van I Am Aisha

I Am Aisha boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van I Am Aisha

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rap/zang act1 x 30 minutenexclusief2 personenUrbanOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand