Hitmaestro boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €695,-
 • Duur
  4 uur aaneengesloten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Allround DJ
 • Genre
  Allround / Feest

Wil jij Hitmaestro boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Hitmaestro. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Een betaalbare fee en geen gekke ridereisen. Hitmaestro is op veel plaatsen inzetbaar en dat willen we zo houden. Het begon al op jonge leeftijd. Appelsap of Jus d’orange? Buiten voetballen of binnen FIFA? Hitmaestro leidt aan een serieuze vorm van keuzestress. Keuzestress in de ruimste zin van het woord. Vandaar ook dat de allemansvriend er voor kiest om zich niet op één of twee stijlen toe te leggen, maar het hele muzikale spectrum te doorlopen. En dat het liefst de hele avond!

Biografie Hitmaestro

Het ging van kwaad tot erger. Batman of Superman? Blond of brunette? Hiphop of hardstyle? Hitmaestro blijft moeite hebben met het maken van keuzes, hij vindt eigenlijk alles leuk. En dat uit hij in zijn sets.

Feest DJ boeken

Deze avondvullende, allround DJ zoekt namelijk alle pareltjes uit verschillende genres zodat er een waterval aan hits ontstaat. Doordat hij ook twijfelde of hij DJ dan wel MC wilde worden heeft ‘ie besloten beide rollen op zich te nemen! En zo het geschiedde.

Boekingen van Hitmaestro

Hitmaestro is een avondvullende DJ waarbij we uit gaan van +/- 4 uur durende optredens (in overleg overeen te komen). In veel gevallen houdt dat in dat je verder niets hoeft te boeken en dus in één keer klaar bent. Van links naar rechts en weer terug! Hitmaestro vindt alles leuk en dat laat hij blijken ook. Allerhande genres worden erbij gepakt waardoor een divers publiek aangesproken kan worden. Indien gewenst kan in overleg muzikale voorkeur besproken worden.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Hitmaestro kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Hitmaestro wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Hitmaestro wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Hitmaestro online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Hitmaestro kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Hitmaestro boeken

Ben jij benieuwd hoe je Hitmaestro kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Hitmaestro boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Hitmaestro

Hitmaestro inhuren

€695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Hitmaestro

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Allround DJ4 uur aaneengeslotenexclusief geluid en techniek1 persoonAllround / Feest€695,-
Allround DJ5 uur aaneengeslotenexclusief geluid en techniek1 persoonAllround / Feest€795,-

Vergelijkbare artiesten

€750,-
€995,-
€575,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand