Hitmaestro boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €695,-
 • Duur
  4 uur aaneengesloten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Allround DJ
 • Genre
  Allround / Feest

Wil jij Hitmaestro boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Hitmaestro. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Hitmaestro

Ongewoon gewoon en gewoon ongewoon. Een gecompliceerde beschrijving van een ongecompliceerde DJ. Dat kan makkelijker. Komt ‘ie: Hitmaestro, we noemen ‘m voor het gemak Stijn, is een fijne vent. Goedlachs, vriendelijk en benaderbaar. Zou het prima doen als dolfijnentrainer, dominee of dirigent maar werd diskjockey. Een – zo kunnen we ondertussen stellen – goede keuze die hem in de afgelopen jaren al naar prachtige podia in binnen- en buitenland bracht. Zo werden o.a. de mainstage van WiSH Outdoor, Matrixx Live aan de Kade en de Grand Prix in Oostenrijk al aangepakt!

Feest DJ boeken

En waar zit ‘m dat ongewone in dan? In het vermogen om alle soorten publiek te bedienen. Stijn is meer dan geschikt voor een kroeg of een kermis, maar ook voor festivals, kantines en tentfeesten de aangewezen man. Examenfeestje? Stijn bellen. Hamster jarig? Stijn bellen. Organiseer je een festival? Stijn bellen. Eindelijk de scheiding rond? Stijn bel… Afijn, het is duidelijk. Maar hoe doet ‘ie dat dan? Door zich razendsnel aan te passen aan zijn omgeving. Verwacht geen kaketoe die zijn kunstje komt doen, maar een kameleon met koptelefoon. Deze allemansvriend draait immers TikTok-hits, maar kent ook zijn klassiekers. Hij weet wanneer er een tandje bij moet, maar vergeet ook zeker niet terug te schakelen indien de situatie daar naar vraagt.

Boekingen van Hitmaestro

Oké, dus ik kan ‘m eigenlijk overal voor boeken? Daar komt het eigenlijk wel op neer, ja! Of het nou een uurtje in de kantine of avondvullend in een club is. In Madurodam of Amsterdam. Oh, en in de vorm van Hitmaestro’s Radioshow is er ook nog een interactief DJ-concept speciaal voor festivals! Denk verzoekjes, denk winacties en denk de meest uiteenlopende blokken waarin eigenlijk alles behalve Drillrap voorbij komt.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Hitmaestro kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Hitmaestro wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Hitmaestro wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Hitmaestro online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Hitmaestro kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Hitmaestro boeken

Ben jij benieuwd hoe je Hitmaestro kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Hitmaestro boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Hitmaestro

Hitmaestro inhuren

€695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Hitmaestro

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Allround DJ4 uur aaneengeslotenexclusief geluid en techniek1 persoonAllround / Feest€695,-
Allround DJ5 uur aaneengeslotenexclusief geluid en techniek1 persoonAllround / Feest€795,-

Vergelijkbare artiesten

€795,-
€795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand