Hitmaestro boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €695,-
 • Duur
  4 uur aaneengesloten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Allround DJ
 • Genre
  Allround / Feest

Wil jij Hitmaestro boeken voor jouw feest of evenement? Een betaalbare fee en geen gekke ridereisen. Hitmaestro is op veel plaatsen inzetbaar en dat willen we zo houden. Het begon al op jonge leeftijd. Appelsap of Jus d’orange? Buiten voetballen of binnen FIFA? Hitmaestro leidt aan een serieuze vorm van keuzestress. Keuzestress in de ruimste zin van het woord. Vandaar ook dat de allemansvriend er voor kiest om zich niet op één of twee stijlen toe te leggen, maar het hele muzikale spectrum te doorlopen. En dat het liefst de hele avond!

Hitmaestro boeken

Het ging van kwaad tot erger. Batman of Superman? Blond of brunette? Hiphop of hardstyle? Hitmaestro blijft moeite hebben met het maken van keuzes, hij vindt eigenlijk alles leuk. En dat uit hij in zijn sets.

Feest DJ boeken

Deze avondvullende, allround DJ zoekt namelijk alle pareltjes uit verschillende genres zodat er een waterval aan hits ontstaat. Doordat hij ook twijfelde of hij DJ dan wel MC wilde worden heeft ‘ie besloten beide rollen op zich te nemen! En zo het geschiedde.

Boekingen van Hitmaestro

Hitmaestro is een avondvullende DJ waarbij we uit gaan van +/- 4 uur durende optredens (in overleg overeen te komen). In veel gevallen houdt dat in dat je verder niets hoeft te boeken en dus in één keer klaar bent. Van links naar rechts en weer terug! Hitmaestro vindt alles leuk en dat laat hij blijken ook. Allerhande genres worden erbij gepakt waardoor een divers publiek aangesproken kan worden. Indien gewenst kan in overleg muzikale voorkeur besproken worden.

Direct Hitmaestro boeken? Klik hier voor boekingen van Hitmaestro

Hitmaestro boeken

€695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Hitmaestro

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Allround DJ4 uur aaneengeslotenexclusief geluid en techniek1 persoonAllround / Feest€695,-
Allround DJ5 uur aaneengeslotenexclusief geluid en techniek1 persoonAllround / Feest€795,-

Vergelijkbare artiesten

€795,-
€775,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand