DJ Yorit boeken

€795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €795,-
 • Duur
  3 1/2 uur
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Allround / Feest DJ
 • Genre
  Apres-Ski / Feest / Allround

DJ Yorit draai al meer dan 20 jaar voor het meest uiteenlopende publiek. Het doel van de avond: 1 groot feest maken waar iedereen aan meedoet! DJ Yorit heeft in binnen en buitenland veelvuldige gedraaid. Niet alleen voor uitgaanspubliek. Maar ook op bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Doordat hij dit al zo lang doet is hij de ervaren dj die weet wat een verschillend publiek wil horen. Van bij 538 op koninginnedag, 7 jaar Apres Skihut Rotterdam, tot feesten in Taiwan, Rio en de Alpen, DJ Yorit is er geweest. Ook heft hij bescheiden hits gehad met DJ Yorit – First Rebrith en een wat grotere hit: Summerlove – Remember.

DJ Yorit boeken

DJ Yorit heeft van nagenoeg alle stijlen muziek wel iets in zijn repertoire zitten. Voornamelijk populaire top 40 muziek, maar dance classics, rock, 70’s 80’s, pop, happy hardcore maar soms ook een hardstyle nummertje. Als het maar past bij de avond en bij die mensen die willen dansen.

Boekingen van DJ Yorit

Doordat iedereen een graantje muziek mee wil pikken, is zijn draaistijl vlot zodat iedereen aan zijn trekken komt. Dit maakt DJ Yorit zo geschikt voor elk bedrijsfeest, bruiloft verjaardag of sport event. Tijdens het draaien presenteert DJ Yorit ook. Of eigenlijk enthousiasmeert hij zijn publiek constant. Dit zorgt ervoor dat het dak eraf gaat!

Direct DJ Yorit huren? Klik hier voor boekingen van DJ Yorit

DJ Yorit boeken

€795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Yorit

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Allround / Feest DJ3 1/2 uurexclusief1 persoonApres-Ski / Feest / Allround€795,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand