DJ Jerome boeken

Bekendste Aprés-Ski DJ van Nederland
€895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €895,-
 • Duur
  2 uur
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Allround / Feest DJ
 • Genre
  Apres-Ski / Feest / Allround

Wil jij DJ Jerome boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van DJ Jerome. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

DJ Jerome boeken voor jouw party of event? Dj Jerome is een ervaren enthousiaste allround DJ/entertainer met een vlotte presentatie.

Biografie DJ Jerome

In 2010 / 2011 scoorde hij een dikke hit met “Sex met die kale” samen met De Lawineboys. Deze plaat stond lang genoteerd in diverse hitlijsten in Nederland en Belgie. Zijn draaistijl is zeer breed en is een opzwepende mix tussen de beste hits van o.a. Nederlandstalige feestmuziek, Top 40, Dance, R&B en Dance-Classics.

Breed inzetbaar

Hij is inzetbaar als DJ voor feestcafe tot discotheek , bedrijfsevenement tot kermis en feesttent tot themafeest.

Boekingen van DJ Jerome

Verder draait DJ Jerome niet alleen in Nederland maar is hij in de zomer en winter ook regelmatig in het buitenland te vinden. Een kleine greep uit de locaties waar DJ Jerome heeft gedraaid: Aprés Ski Paleis – Hinterglemm (Oostenrijk), Le Monde – Val Thorens (Frankrijk), Feestweek Brixental – Westendorf (Oostenrijk), Starbeach – Chersonissos (Kreta), Oranje cafe – Lloret de Mar (Spanje).

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig DJ Jerome kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je DJ Jerome wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van DJ Jerome wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij DJ Jerome online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van DJ Jerome kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

DJ Jerome boeken

Ben jij benieuwd hoe je DJ Jerome kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct DJ Jerome boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van DJ Jerome

DJ Jerome inhuren

€895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Jerome

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Allround / Feest DJ2 uurexclusief geluid en techniek1 persoonApres-Ski / Feest / Allround€895,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand