Nickelbass boeken

Bekend van diverse remixen
€795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €795,-
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Allround Party

Wil jij Nickelbass boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Nickelbass. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Nickelbass, ook wel bekend als Bram Koopmans, is een allround DJ & Producer. Nickelbass begon met produceren op 14 jarige leeftijd op de computer van zijn vader. Zodra hij genoeg geld bij elkaar had gespaard kocht hij zijn eigen pc zodat hij alle tijd had voor zijn ideeën met tientallen producties als resultaat.

Biografie Nickelbass

Meerdere remixen en bootlegs worden gesteund door verschillende top 100 DJ Mag DJ’s zoals o.a: Hardwell, Kris Kross Amsterdam en verschillende radio stations zoals SLAM & 538.

Allround DJ boeken

Vorig jaar trok hij landelijke aandacht met zijn plaat Een Atje Voor De Sfeer, uitgevoerd met Gebroeders Ko.

Boekingen van Nickelbass

Achter de deejay decks is Nickelbass zeer geliefd door zijn catchy sets. Vol energie en passie is het een plezier om een live set mee te maken. Nickelbass mixt alle genres door elkaar, met Nederlandse sounds, een succesformule die altijd werkt.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Nickelbass kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Nickelbass wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Nickelbass wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Nickelbass online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Nickelbass kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Nickelbass boeken

Ben jij benieuwd hoe je Nickelbass kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Nickelbass boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Nickelbass

Nickelbass inhuren

€795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Nickelbass

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJin overlegexclusief geluid en techniek1 persoonAllround Party€795,-

Vergelijkbare artiesten

€775,-
€895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand