Heinrich & Helene boeken

Het Feestteam op zijn Duits! Vol Gass!
€1.295,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1295,-
 • Duur
  1 x 45 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Duitse Party

Wil jij Heinrich & Helene boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Heinrich & Helene. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Maak kennis met de allernieuwste Oktoberfeest sensatie van heel Europa: Heinrich & Helene!

Biografie Heinrich & Helene

Heinrich & Helene zorgen voor de maximale feestgarantie door het zingen van de beste Nederlandse feesthits in een fout Duits jasje en natuurlijk ook de grootste Duitse hits!

Oktoberfest artiesten boeken

Heinrich & Helene brengen een stijlvolle, moderne en feestelijke show.Tijdens de show wordt de zang van Heinrich & Helene ondersteund door verschillende special effects op het podium.

Boekingen van Heinrich & Helene

Zoals confetti streamers en CO2 kanon om het publiek in de maximale feest-stemming te brengen. Stilstaan is zeker geen optie, dus zing, spring en feest mee met Heinrich & Helene!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Heinrich & Helene kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Heinrich & Helene wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Heinrich & Helene wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Heinrich & Helene online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Heinrich & Helene kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Heinrich & Helene boeken

Ben jij benieuwd hoe je Heinrich & Helene kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Heinrich & Helene boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Heinrich & Helene

Heinrich & Helene inhuren

€1.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Heinrich & Helene

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 45 minuteninclusief tot 350 personen2 personenDuitse Party€1295,-

Vergelijkbare artiesten

€1.495,-
€1.295,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand