Hein Simons boeken

€5.275,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €5275,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Hein Simons boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Hein Simons. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Op 11 jarige leeftijd wint Heintje Simons, ook wel ‘De ‘Nachtegaal van Bleijerheide’ genoemd, een talentenjacht. Dit deed hij door op onnavolgbare wijze ‘Mama’, van Robertino Loreti, te zingen. De weg die Heintje hierna heeft bewandeld is geschiedenis. Tot aan de dag van vandaag werden er maar liefst wereldwijd 46 miljoen platen verkocht. En werden er veertig gouden en tien platina onder scheidingen aan hem uitgereikt.

Biografie Hein Simons

In 1970 kwam Heintje zelfs op de Amerikaanse BillBoard Hot 100 voor met de albums “You Are The Best Of All” en “I’m Your Litlle Boy”. Op het “Grand Gala du Disc”, gepresenteerd door Mies Bouwman en Willem Duys, ontving hij destijds uit handen van Maurice Chevalier een Edison. In 1973 verschijnt het album “Ik Denk Aan Jou”. Naar later zal blijken, is dit voorlopig zijn laatste in het Nederlands gezongen album. De carrière van Hein Simons speelt zich in de daarop volgende veertig jaar vooral af in de Duitstalige landen. Maar ook in China en Zuid Afrika, waar hij tot op de dag van vandaag nog steeds razend populair is.

Hein Simons boeken

In 2013 wordt op het JAZ label de succescompilatie “De Nachtegaal van Bleyerheide” uitgebracht. Dit bevalt van beide kanten zo goed dat er wordt besloten een compleet nieuw Nederlandstalig album te maken. Na ruim 41 jaar verschijnt er dus weer een Nederlandstalig album van Hein Simons met de titel “THUIS”. Op dit album staan 12 nieuwe songs en natuurlijk een medley van de allergrootste hits van Hein Simons. Op 18 september 2014 is tijdens de BUMA NL dag, op het Sena talentenpodium in ’s Hertogenbosch, zijn nieuwe album uitgereikt. En dit bleef niet onopgemerkt want Hein Simons werd uitgenodigd door verscheidene TV en radioprogramma’s waaronder ‘De Wereld Draait Door’ met Matthijs van Nieuwkerk.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Hein Simons kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Hein Simons wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Hein Simons wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Hein Simons online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Hein Simons kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Hein Simons boeken

Ben jij benieuwd hoe je Hein Simons kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Hein Simons boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Hein Simons

Hein Simons inhuren

€5.275,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Hein Simons

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen1 persoonNederlandstalig€5275,-

Vergelijkbare artiesten

€8.495,-
€9.950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand