Hef boeken

* Rap act * Duur: 1 x 25 minuten * Geluid: exclusief * Bezetting: 1 persoon * Genre: Urban

Op aanvraag

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Hef wordt in 2008 met zijn videoclip Puur in één klap het gezicht van de wijk Hoogvliet in Rotterdam. Met zijn unieke stijl en rauwe overkomen vergaart hij de aandacht van de straat én van verschillende gewaardeerde critici. Samen met zijn broers Crooks en Adonis brengt hij na diverse videoclips en een spraakmakende 101Barz sessie de mixtape Boyz In De Hood vol. 1 uit.

Hef boeken

In 2009 verschijnt Hefs debuutalbum Hefvermorgen via het platform Streetknowledge/Black Ice Entertainment. Niet lang hierna verlaat de rapper dit platform en staat Hef voor een keuze tussen de twee grootste hiphoplabels van Nederland, Top Notch en Noah’s Ark. Het nieuws dat Hef zich officieel heeft aangesloten bij Noah’s Ark komt begin 2010 naar buiten. In april brengt Noah’s Ark een uitgebreide versie van het debuutalbum van Hef uit.

Boekingen van Hef

In navolging van deze release trekt de rapper samen met labelmaat Önder door het land als Bang Bros On Tour. Tegen het eind van de zomer staat het duo op Lowlands, waarvoor ze speciaal de mixtape ‘Bang Bros Do Lowlands’ uitbrengen. Op 18 maart 2012 dropt de rapper uit Hoogvliet de mixtape Kutleven samen met zijn groep ‘Team Vieze’. Hef zijn tweede solo album Papierwerk verschijnt in 2012.

Direct Hef huren? Klik hier voor boekingen van Hef

Video afspelen

Hef boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag