Heeren Van Het Goede Leven boeken

Met versterkt geluid: € 1650,- / Meerprijs extra uur: € 200,-
€1.150,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1150,-
 • Duur
  4 x 30 minuten binnen 3 uur
 • Geluid
  n.v.t.
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Looporkest
 • Genre
  Jazz / Swing

Wil jij Heeren Van Het Goede Leven boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Heeren Van Het Goede Leven. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

In deze jachtige jaren, met roerende tijden, ondersteund door bombastische beukende deuntjes, loopt iedereen zijn basis wel eens voorbij.

Biografie Heeren Van Het Goede Leven

De Heeren van het Goede Leven hebben zich uit het jet-set bestaan teruggetrokken. Om u de romantiek van weleer te laten beleven. Vanzelfsprekend doen zij dit op de meest ambachtelijke wijze. Zonder enige vorm van elektriek of ander overschreeuwend materiaal. Ga mee op reis langs oude stijlen jazz, roerige rock ‘n roll en pop en laat u op cabareteske wijze meevoeren door de gangen van poëtische spinsels van Neerlandsch meest getalenteerde volksschrijvers van de laatste 100 jaar. De swingende bas, de strakke gitaar en de verbluffend muzikaal gespeelde kazoo zorgen voor een solide basis op welk een krachtige meerstemmige samenzang kan excelleren.

Boekingen van Heeren Van Het Goede Leven

Rekent u op een verrassend, verfrissend vermakelijkheidstrio, dat zich immer in verschijningsvorm en repertoirekeuze aanpast aan de sfeer van het gedruis. Deze wordt na de spreekwoordelijke uitwisseling van de gebruikelijke vonken tot atmosferische hoogten gedreven.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Heeren Van Het Goede Leven kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Heeren Van Het Goede Leven wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Heeren Van Het Goede Leven wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Heeren Van Het Goede Leven online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Heeren Van Het Goede Leven kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Heeren Van Het Goede Leven boeken

Ben jij benieuwd hoe je Heeren Van Het Goede Leven kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Heeren Van Het Goede Leven boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Heeren Van Het Goede Leven

Heeren Van Het Goede Leven inhuren

€1.150,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Heeren Van Het Goede Leven

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Looporkest4 x 30 minuten binnen 3 uurn.v.t.3 personenJazz / Swing€1150,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand