Jazzwise boeken

€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  avondvullend in overleg
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Achtergrondmuziek
 • Genre
  Jazz / Pop

Wil jij Jazzwise boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Jazzwise. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

JAZZWISE speelt lekker swingende muziek. In een akoestische bezetting van saxofoon, gitaar en contrabas brengen wij een repertoire van jazzstandards, popsongs, blues en bossanova’s.

Biografie Jazzwise

U zult van ons aanstekelijke melodieën, improvisaties en sfeervolle ballads horen. Naast bekende melodieën van vroeger spelen we ook funky stukken en popsongs van o.a. Stevie Wonder, Norah Jones en the Beatles. Onze muziek brengen we op een aangenaam geluidsniveau, zodat mensen met elkaar kunnen praten. Daarom is JAZZWISE zeer geschikt voor een diner, een intiem feest of lounge. Inspelend op de situatie creëren wij een ontspannen en aangename sfeer.

Boekingen van Jazzwise

Hebt u speciale wensen? Laat het ons weten, we denken graag met u mee.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Jazzwise kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Jazzwise wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Jazzwise wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Jazzwise online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Jazzwise kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Jazzwise boeken

Ben jij benieuwd hoe je Jazzwise kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Jazzwise boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Jazzwise

Jazzwise inhuren

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jazzwise

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Achtergrondmuziekavondvullend in overleginclusief tot 400 personen3 personenJazz / Pop€995,-

Vergelijkbare artiesten

€1.295,-
€1.150,-
€1.275,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand