Kolonel Konfetti boeken

Bekend van vele remixen in feeststijl
€895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €895,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  Exclusief en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ/MC Act
 • Genre
  Allround / Feest

Wil jij Kolonel Konfetti boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Kolonel Konfetti. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Peleton, Kameraden, Vrienden en Haters ! Mag ik mezelf even voorstellen ? Mijn naam is Kolonel Confetti, het nieuwste feestbeest in de partyscene en voor mij is het hele jaar Carnaval ! Helemaal nieuw in deze wereld ben ik niet want stiekum zit ik al héél lang (achter de schermen) in de entertainment business …

Biografie Kolonel Konfetti

Wat kan je van mij verwachten vraag je jezelf zeker af ? Nou dat zal ik eens even vertellen … Ik ben een producer, DJ en MC in 1 die oude en nieuwe hits remixed, mash up’ed en bootlegt in Carnaval Style. Over alle tracks die ik aanpak gooi ik het nodige aan confetti zodat ze net ff feestelijker zijn.

Boekingen van Kolonel Confetti

Tijdens mijn optreden heb ik mijn grootste vriend “De Confetti Gun” mee en samen zetten we de hele boel op z’n kop met hele bekende meezingers maar dan wel met mijn eigen sausje er over heen ! 100 % Feestgarantie … en oohjaa … niet alleen tijdens Carnaval maar gewoon het hele jaar.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Kolonel Konfetti kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Kolonel Konfetti wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Kolonel Konfetti wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Kolonel Konfetti online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Kolonel Konfetti kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Kolonel Konfetti boeken

Ben jij benieuwd hoe je Kolonel Konfetti kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Kolonel Konfetti boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Kolonel Konfetti

Kolonel Konfetti inhuren

€895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Kolonel Konfetti

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ/MC Act1 x 60 minutenExclusief en techniek1 persoonAllround / Feest€895,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand