Magic Unlimited boeken

Deze show is inclusief special effects!
€6.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €6995,-
 • Duur
  1 x 20 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Magic Show
 • Genre
  Magic / Illusie

Wil jij Magic Unlimited boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Magic Unlimited. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Oscar, Renzo en Mara Kazàn vormen samen de internationale illusionistengroep Magic Unlimited. Met hun eigentijdse show veroverden zij afgelopen jaren het publiek in diverse landen in Europa en Azië. In hoog tempo voeren de drie dynamische entertainers je mee naar een wereld vol fantasie en dromen.

Biografie Magic Unlimited

Spectaculaire illusies, prachtige muziek en de oprechte passie en hartstocht van deze jonge succesvolle entertainers maken deze show tot een onvergetelijke belevenis.

Boekingen van Magic Unlimited

Steven Kazàn, de jongste broer van de familie, verrast het publiek met zijn humoristische improvisaties en zorgt voor daverende lachsalvo´s! Kortom, een up-tempo illusieshow die bruist van levensvreugde!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Magic Unlimited kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Magic Unlimited wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Magic Unlimited wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Magic Unlimited online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Magic Unlimited kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Magic Unlimited boeken

Ben jij benieuwd hoe je Magic Unlimited kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Magic Unlimited boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Magic Unlimited

Magic Unlimited inhuren

€6.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Magic Unlimited

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Magic Show1 x 20 minutenexclusief, betreft inprikgage3 personenMagic / Illusie€6995,-
Meerprijs tevoorschijn toveren VIPn.v.t.n.v.t.n.v.t.Magic / Illusie€450,-

Vergelijkbare artiesten

€5.500,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand