Chatilla van Grinsven boeken

Ook bekend van TV: ‘De Verraders’
€2.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2495,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  (Sport) Spreekster (Webinar!)
 • Genre
  Sport / Motivatie / Teambuilding / Maatschappij

Wil jij Chatilla van Grinsven boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Chatilla van Grinsven. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Chatilla van Grinsven is een internationaal professionele basketbalspeler. Gedurende haar carrière heeft ze jarenlang in het buitenland gebasketbald. En is ze een prominent lid van het Nederlands Basketbal Team geweest. In de loop der jaren heeft ze talloze internationale onderscheidingen ontvangen en is ze o.a. genomineerd voor de NCAA Woman of the Year Award in de VS. Met deze nominatie werd ze geëerd voor haar prestaties in drie categorieën; haar unieke prestaties op educatief niveau, haar onderscheidende vermogen op het basketbalveld en haar maatschappelijk inzet.

Biografie Chatilla van Grinsven

Naast haar sportcarrière heeft Chatilla veel in het buitenland gestudeerd. Ze heeft ze een Bachelor Degree in International Business en behaalde ze haar Master Degree in Global Diplomacy. Van Grinsven studeert momenteel aan de Paul Dekker Meisner Acteer Academie (NL) , waar ze zich richt op acteren en stunt-acteren. Vanaf 13 maart is Chatilla te zien in het nieuwe RTL4 programma ‘De Verraders’!

Boekingen van Chatilla van Grinsven

Met haar inspirerende levensverhaal en haar oog voor maatschappelijke doelen is Chatilla van Grinsven een motiverende spreker en dagvoorzitter op evenementen. Door haar brede interesse op sportief, sociaal, maatschappelijk en zakelijk vlak en haar motiverende manier van presenteren is ze toegewijd aan veel verschillende thema’s, en daardoor zeer breed inzetbaar. Met haar inspirerende levensverhaal en haar oog voor maatschappelijke doelen is Chatilla van Grinsven een motiverende spreker en dagvoorzitter op evenementen.

Brede interesse

Door haar brede interesse op sportief, sociaal, maatschappelijk en zakelijk vlak en haar motiverende manier van presenteren is ze toegewijd aan veel verschillende thema’s. Zo vindt ze veel parallellen tussen professionele teamsporten en het bedrijfsleven. Ze weet dit op een interactieve en frisse manier over te brengen op haar publiek. Hoe ga je om met prestatiedruk? Hoe handel je in het belang van het team? Of wat is er nodig om een team optimaal te laten functioneren?

 

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Chatilla van Grinsven kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Chatilla van Grinsven wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Chatilla van Grinsven wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Chatilla van Grinsven online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Chatilla van Grinsven kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Chatilla van Grinsven boeken

Ben jij benieuwd hoe je Chatilla van Grinsven kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Chatilla van Grinsven boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Chatilla van Grinsven

Chatilla van Grinsven inhuren

€2.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Chatilla van Grinsven

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
(Sport) Spreekster (Webinar!)1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonSport / Motivatie / Teambuilding / Maatschappij€2495,-

Vergelijkbare artiesten

€2.495,-
€2.195,-
€2.350,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand