Chatilla van Grinsven boeken

Ook bekend van TV: ‘De Verraders’
€2.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2495,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  (Sport) Spreekster (Webinar!)
 • Genre
  Sport / Motivatie / Teambuilding / Maatschappij

Chatilla van Grinsven is een internationaal professionele basketbalspeler. Gedurende haar carrière heeft ze jarenlang in het buitenland gebasketbald en is ze een prominent lid van het Nederlands Basketbal Team geweest. In de loop der jaren heeft ze talloze internationale onderscheidingen ontvangen en is ze o.a. genomineerd voor de NCAA Woman of the Year Award in de VS. Met deze nominatie werd ze geëerd voor haar prestaties in drie categorieën; haar unieke prestaties op educatief niveau, haar onderscheidende vermogen op het basketbalveld en haar maatschappelijk inzet.

Chatilla van Grinsven boeken

Naast haar sportcarrière heeft Chatilla veel in het buitenland gestudeerd. Ze heeft ze een Bachelor Degree in International Business en behaalde ze haar Master Degree in Global Diplomacy. Van Grinsven studeert momenteel aan de Paul Dekker Meisner Acteer Academie (NL) , waar ze zich richt op acteren en stunt-acteren. Vanaf 13 maart is Chatilla te zien in het nieuwe RTL4 programma ‘De Verraders’!

Boekingen van Chatilla van Grinsven

Met haar inspirerende levensverhaal en haar oog voor maatschappelijke doelen is Chatilla van Grinsven een motiverende spreker en dagvoorzitter op evenementen. Door haar brede interesse op sportief, sociaal, maatschappelijk en zakelijk vlak en haar motiverende manier van presenteren is ze toegewijd aan veel verschillende thema’s, en daardoor zeer breed inzetbaar. Met haar inspirerende levensverhaal en haar oog voor maatschappelijke doelen is Chatilla van Grinsven een motiverende spreker en dagvoorzitter op evenementen. Door haar brede interesse op sportief, sociaal, maatschappelijk en zakelijk vlak en haar motiverende manier van presenteren is ze toegewijd aan veel verschillende thema’s. Zo vindt ze veel parallellen tussen professionele teamsporten en het bedrijfsleven. Ze weet dit op een interactieve en frisse manier over te brengen op haar publiek. Hoe ga je om met prestatiedruk? Hoe handel je in het belang van het team? Of wat is er nodig om een team optimaal te laten functioneren?

Direct Chatilla van Grinsven boeken ? Klik hier voor boekingen van Chatilla van Grinsven

 

Chatilla van Grinsven boeken

€2.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Chatilla van Grinsven

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
(Sport) Spreekster (Webinar!)1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonSport / Motivatie / Teambuilding / Maatschappij€2495,-

Vergelijkbare artiesten

€2.295,-
€2.195,-
€2.350,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand