Guus Meeuwis boeken

* Live-optreden met band * Duur: 1 x 75 minuten * Geluid: C-set tot 1500 personen * Bezetting: 5 personen * Genre: Nederlandstalig / Feest * GEEN PRIVEFEESTEN / OPTREDENS MET FANFARE/HARMONIE, ETC.

Op aanvraag

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Guus Meeuwis (1972) is zanger. Hij werd geboren in een klooster in Mariahout. Toen hij op de middelbare school zat werd snel duidelijk dat hij erg muzikaal was. in 1995 scoorde hij met de band Vagant zijn eerste hit 'Het is een nacht'. In 1996 maken ze het nummer 'Per Spoor (Kedeng Kedeng)' waarmee Guus & Vagant opnieuw een nummer-één-hit behalen en een Platina-award winnen. In dit jaar verschijnt ook hun eerste album 'Verbazing'.

Guus Meeuwis boeken

Na vele successen besluiten Guus Meeuwis en Vagant in 2001 uit elkaar te gaan. Meeuwis gaat solo verder. De successen blijven, hele stadions verkopen met gemak uit. Guus krijgt verschillende onderscheidingen voor zijn werk als artiest: in 2006 een Gouden Harp, in 2010 een Edison en in mei 2013 wordt hij geridderd in de Orde van Oranje-Nassau.

Boekingen van Guus Meeuwis

In 2006 staat hij voor het eerst met zijn 'Groots met een zachte G' concerten in het Philips-stadion. In 2015, zijn jubileum-jaar, staat hij daar voor de tiende keer met zijn concertreeks. Mei 2015 kwam een grote droom uit: optreden in de Engelse muziektempel Royal Albert Hall in Londen. Zijn twaalfde album 'Geluk' komt op 18 mei 2018 uit en zijn gelijknamige tour begint op 31 augustus 2018.

Direct Guus Meeuwis boeken? Klik hier voor boekingen van Guus Meeuwis

Video afspelen

Guus Meeuwis boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag