Brothers of Blues boeken

Bekend van TV SBS6 “The Tribute: Battle of the Bands” 2024
€8.850,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €8850,-
 • Duur
  1 x 90 of 2 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  12 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Blues Brothers Tribute

Wil jij Brothers of Blues boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Brothers of Blues. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

The Brothers of Blues Band staat garant voor een avondje muzikaal entertainment van de bovenste plank! Brothers of Blues, voorheen The Blues Brothers tribute Band uit Gemert is in 2007 verkozen tot beste coverband van Nederland. En is voortgekomen uit een selectie van in totaal ruim 1600 bands. Hiervoor hebben ze bij alle 6 voorrondes de vakjury prijs gekregen voor beste act, performance, muzikaliteit en show. Gegarandeerd succes met tijdloos spektakel.

Biografie Brothers of Blues

Tijdens deze opzwepende hommage aan de soulmen van de jaren tachtig brengen ‘Sideburn’ Benny en ‘Sweet Tone’ Tony de grootste hits van The Blues Brothers.

Tributeband boeken

In de loop der jaren heeft deze band het repertoire van de originele Blues Brothers smaakvol en respectvol uitgebreid met bekende en onbekende parels uit de muziekgeschiedenis.

Boekingen van Brothers of Blues

Hits zoals Jailhouse Rock, Gimme some Lovin’, Rawhide, Minnie the Moocher, Hey Bartender en Sweet Home Chicago.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Brothers of Blues kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Brothers of Blues wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Brothers of Blues wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Brothers of Blues online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Brothers of Blues kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Brothers of Blues boeken

Ben jij benieuwd hoe je Brothers of Blues kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Brothers of Blues boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Brothers of Blues

Brothers of Blues inhuren

€8.850,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Brothers of Blues

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow1 x 90 of 2 x 45 minutenexclusief, betreft inprikgage12 personenBlues Brothers Tribute€8850,-
Live bandshow (festivals)1 x 60 minutenexclusief, betreft inprikgage12 personenBlues Brothers Tribute€8850,-

Vergelijkbare artiesten

€5.500,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand