Giocatori boeken

RICHTGAGE: € 750,- tot € 1.250.-
€845,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €845,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  DJ act
 • Genre
  Eclectic / Hardstyle / Moombahton, etc.

Voor wie GIOCATORI nog niet kent, een kleine introductie: Celvin van het Schip, Dennis Brugman en Jorik Scholten vormen samen deze muzikale vriendengroep, laatstgenoemde zou je kunnen kennen als de Nederlandse Justin Bieber; Lil Kleine. Het drietal produceert en voetbalt samen, maar samen optreden is door het drukke schema van Jorik/Lil Kleine lastig. Om die reden wordt eind 2015 Bruno Prent verwelkomt als vierde lid van Giocatori, om als host de act te vergezellen bij de DJ boekingen.

Giocatori boeken

Wat begon als drie voetbalvrienden die tegen een balletje trapte is uitgegroeid tot een energieke en vernieuwende DJ act die live nooit teleurstelt. De club en festival agenda van de formatie is lang en internationaal, met optredens op o.a. Tomorrowland, Wish en Solar. Internationaal laat Giocatori van zich horen met de officiële (Warriors) remix voor Nicky Romero, maar met name nationaal wint de act brede support: De Giocatori ‘New Wave’ remixen van Drank & Drugs, No Go Zone en Zeg Dat Niet zijn illustratief de cross-over sound van Giocatori. Zelf noemen de heren hun sound FUTURE TRAP, een combinatie van Future House en Bass met Trap invloeden.

Boekingen van Giocatori

Na een eigen sound kon een single natuurlijk niet uitblijven en daar was ‘ALLEEN’. De single stond ruim een week lang op nummer 1 in de Spotify Viral Charts en was in een maand een miljoen keer gestreamed. Ook de video van Alleen, waarin een onmogelijke liefde en voetbal centraal staan, stond in een maand op 1 miljoen plays.

Direct Giocatori huren? Klik hier voor boekingen van Giocatori

Giocatori boeken

€845,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Giocatori

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ act1 x 60 minutenexclusief3 personenEclectic / Hardstyle / Moombahton, etc.€845,-

Vergelijkbare artiesten

€750,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand