Giocatori boeken

RICHTGAGE: € 750,- tot € 1.250.-
€845,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €845,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  DJ act
 • Genre
  Eclectic / Hardstyle / Moombahton, etc.

Wil jij Giocatori boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Giocatori. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Voor wie GIOCATORI nog niet kent, een kleine introductie: Celvin van het Schip, Dennis Brugman en Jorik Scholten vormen samen deze muzikale vriendengroep, laatstgenoemde zou je kunnen kennen als de Nederlandse Justin Bieber; Lil Kleine. Het drietal produceert en voetbalt samen, maar samen optreden is door het drukke schema van Jorik/Lil Kleine lastig. Om die reden wordt eind 2015 Bruno Prent verwelkomt als vierde lid van Giocatori, om als host de act te vergezellen bij de DJ boekingen.

Biografie Giocatori

Wat begon als drie voetbalvrienden die tegen een balletje trapte is uitgegroeid tot een energieke en vernieuwende DJ act die live nooit teleurstelt. De club en festival agenda van de formatie is lang en internationaal, met optredens op o.a. Tomorrowland, Wish en Solar. Internationaal laat Giocatori van zich horen met de officiële (Warriors) remix voor Nicky Romero, maar met name nationaal wint de act brede support: De Giocatori ‘New Wave’ remixen van Drank & Drugs, No Go Zone en Zeg Dat Niet zijn illustratief de cross-over sound van Giocatori. Zelf noemen de heren hun sound FUTURE TRAP, een combinatie van Future House en Bass met Trap invloeden.

Boekingen van Giocatori

Na een eigen sound kon een single natuurlijk niet uitblijven en daar was ‘ALLEEN’. De single stond ruim een week lang op nummer 1 in de Spotify Viral Charts en was in een maand een miljoen keer gestreamed. Ook de video van Alleen, waarin een onmogelijke liefde en voetbal centraal staan, stond in een maand op 1 miljoen plays.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Giocatori kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Giocatori wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Giocatori wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Giocatori online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Giocatori kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Giocatori boeken

Ben jij benieuwd hoe je Giocatori kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Giocatori boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Giocatori

Giocatori inhuren

€845,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Giocatori

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek3 personenEclectic / Hardstyle / Moombahton, etc.€845,-

Vergelijkbare artiesten

€695,-
€795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand