Crooxs boeken

€825,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €825,-
 • Duur
  Duur; 1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Urban / Party

Wil jij Crooxs boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Crooxs. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

IT’S CROOXS! Een MC die reeds alle grote podia in binnen- en buitenland gerockt heeft gecombineerd met een DJ die elke club in Nederland al heeft gezien…

Biografie Crooxs

Crooxs kwam 2018 binnen met een knal! In rap tempo pakten ze top spots op de grootste Nederlandse festivals als Paaspop, Zwarte Cross, Dauwpop, Sneekweek en Wish Outdoor.

Boekingen van Crooxs

Deze energieke act zorgt met hun interactieve performance voor een wervelwind aan on stage energie en een non-stop waterval aan hits, urban, party & bullshit. Stilstaan is geen optie!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Crooxs kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Crooxs wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Crooxs wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Crooxs online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Crooxs kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Crooxs boeken

Ben jij benieuwd hoe je Crooxs kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Crooxs boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Crooxs

Crooxs inhuren

€825,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Crooxs

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-actDuur; 1 x 60 minutenexclusief2 personenUrban / Party€825,-

Vergelijkbare artiesten

€795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand