Gin Dutch boeken

€2.295,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2295,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  3 personen (inclusief 3 danseressen)
 • Soort
  Rapster
 • Genre
  Urban / Hip Hop

Wil jij Gin Dutch boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Gin Dutch. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Get ready voor Gin Dutch! Op haar vijftiende begon Gin al met rappen in de hiphopformatie Boogie G Funk. Na dit avontuur besloot ze om solo verder te gaan. Samen met Mental Theo en Paul Elstak had Gin Dutch een grote hit te pakken met het nummer Raving Beats. Haar ultieme droom is om op wereldtournee te gaan en veel hits te scoren, want: Gin Dutch is er klaar voor om zich te laten zien aan het grote publiek!

Biografie Gin Dutch

In 2017 stond Gin live in de Ziggo Dome voor een duet met Tino Martin. Het nummer ‘Dat ik je zo zou missen’ is nu te zien op zijn youtube kanaal. Haar nieuwste single “Hoes Around’ doet het waanzinnig op de online platforms en inmiddels is haar album ‘Wasted’ een feit. In februari is de release van haar nieuwste single ‘Mercy’! De vrouwelijke rapper uit Enschede zong tijdens haar blind auditie James Brown’s “I Got You” beter bekend als “I Feel Good”. Met deze nieuwe versie wist ze een plek te bemachtigen in het team van Ali B. In de Battles nam ze het op tegen Valerie Timmermans en sloeg ze haar de ring uit met het nummer Lady Marmalade. Vanavond vecht ze zich tijdens de Knock-outs hopelijk naar de liveshows.

Boekingen van Gin Dutch

Dankzij haar spontane, energieke karakter en aanstekelijke enthousiasme heeft Gin een hoge gunfactor. Daarnaast heeft ze een heel afwisselend en goed inzetbaar repertoire, met deels eigen nummers (zie haar social media kanalen) en deels bekende club- en dansmuziek van artiesten als James Brown, 2Pac, Christina Aguilera, DJ Paul Elstak.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Gin Dutch kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Gin Dutch wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Gin Dutch wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Gin Dutch online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Gin Dutch kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Gin Dutch boeken

Ben jij benieuwd hoe je Gin Dutch kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Gin Dutch boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Gin Dutch

Gin Dutch inhuren

€2.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Gin Dutch

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rapster1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen3 personen (inclusief 3 danseressen)Urban / Hip Hop€2295,-

Vergelijkbare artiesten

€2.495,-
€1.995,-
€2.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand