Frank Smeekens boeken

Populaire feestzanger
€895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €895,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Allround

Frank Smeekens boeken voor jouw feest of evenement? Frank Smeekens is zijn zang carrière begonnen bij de voetbal vereniging v.v. G.S.B.W in Goirle. Zo’n 10 jaar geleden toen Frank 22 jaar was, zong Frank in de kantine regelmatig met liedjes van Frans Bauer en Bobby Prins. Daarna ging het snel.. Hij werd uit genodigd door mensen die feesten gaven en ook café eigenaren waren enthousiast.in de wel bekende Bavariabierhal op de Tilburgse kermis maakte hij een jaar later zijn entree. Zo vergrootte hij zijn bekendheid.

Frank Smeekens boeken

Door dit alles ging het balletje rollen en kwam hij op meerdere plaatsen terecht. En wat hij zelf blijft zeggen ‘Het is belangrijk dat je je gezicht op zo veel mogelijk plaatsen laat zien’. Tevens breidde hij zijn repertoire ook uit met Engelstalige liedjes en hij is dan ook van alle markten thuis. Van smartlap en levenslied tot evergreens en rock.

Tijd voor iets nieuws

Na een paar jaar te hebben geproefd van het artiestenwereldje werd het tijd voor iets nieuws. Iets anders dan covers zingen, namelijk een eigen single. Die werd uitgebracht in 2000 en heette “Kleine dingen”, en uit werd gebracht bij Corry Konings. Het werd een regionale hit, want tot op de dag van vandaag zingt iedereen het liedje mee in de regio en ook ver daar buiten.

Boekingen van Frank Smeekens

De tweede single van Frank Smeekens was “Zonneschijn aan ’t strand van San-José” die hij in eigen beheer uitbracht. Nadien kwam er ook een derde single. In 2003 verscheen “Amor,amor” de lekkere zomerse plaat met een vlot tempo. Frank Smeekens creëerde zijn eigen repertoire, en natuurlijk meer bekendheid, en heeft intussen al meerdere singles op zijn naam staan. Al zijn singles krijgen veel airplay, zowel bij de populaire zenders PuurNL en RadioNL alsook TV Oranje.

Direct Frank Smeekens boeken? Klik hier voor boekingen van Frank Smeekens

Frank Smeekens boeken

€895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Frank Smeekens

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonAllround€895,-

Vergelijkbare artiesten

€875,-
€795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand