Frank Smeekens boeken

Populaire feestzanger
€895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €895,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Allround

Wil jij Frank Smeekens boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Frank Smeekens. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Frank Smeekens is zijn zang carrière begonnen bij de voetbal vereniging v.v. G.S.B.W in Goirle. Zo’n 10 jaar geleden toen Frank 22 jaar was, zong Frank in de kantine regelmatig met liedjes van Frans Bauer en Bobby Prins. Daarna ging het snel.. Hij werd uit genodigd door mensen die feesten gaven en ook café eigenaren waren enthousiast.in de wel bekende Bavariabierhal op de Tilburgse kermis maakte hij een jaar later zijn entree. Zo vergrootte hij zijn bekendheid.

Biografie Frank Smeekens

Door dit alles ging het balletje rollen en kwam hij op meerdere plaatsen terecht. En wat hij zelf blijft zeggen ‘Het is belangrijk dat je je gezicht op zo veel mogelijk plaatsen laat zien’. Tevens breidde hij zijn repertoire ook uit met Engelstalige liedjes en hij is dan ook van alle markten thuis. Van smartlap en levenslied tot evergreens en rock.

Tijd voor iets nieuws

Na een paar jaar te hebben geproefd van het artiestenwereldje werd het tijd voor iets nieuws. Iets anders dan covers zingen, namelijk een eigen single. Die werd uitgebracht in 2000 en heette “Kleine dingen”, en uit werd gebracht bij Corry Konings. Het werd een regionale hit, want tot op de dag van vandaag zingt iedereen het liedje mee in de regio en ook ver daar buiten.

Boekingen van Frank Smeekens

De tweede single van Frank Smeekens was “Zonneschijn aan ’t strand van San-José” die hij in eigen beheer uitbracht. Nadien kwam er ook een derde single. In 2003 verscheen “Amor,amor” de lekkere zomerse plaat met een vlot tempo. Frank Smeekens creëerde zijn eigen repertoire, en natuurlijk meer bekendheid, en heeft intussen al meerdere singles op zijn naam staan. Al zijn singles krijgen veel airplay, zowel bij de populaire zenders PuurNL en RadioNL alsook TV Oranje.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Frank Smeekens kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Frank Smeekens wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Frank Smeekens wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Frank Smeekens online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Frank Smeekens kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Frank Smeekens boeken

Ben jij benieuwd hoe je Frank Smeekens kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Frank Smeekens boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Frank Smeekens

Frank Smeekens inhuren

€895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Frank Smeekens

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonAllround€895,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand