FMG (Family Money Gang) boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Zang/Rap groep
 • Genre
  Urban

Wil jij FMG (Family Money Gang) boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van FMG (Family Money Gang). Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Family Money Gang bestaat uit 3 neven die een passie voor muziek delen. De muziek van deze jongens, met invloeden uit dancehall, R&B en hiphop, is niet meer weg te denken uit de Nederlandse clubs.

Biografie FMG

Ook scoren ze hits in Suriname en Curaçao. Dit leidt zelfs tot een uitverkocht concert in de Surinaamse hoofdstad. In 2015 brengt FMG de EP ‘Piece of Cake’ uit. De release party in Club VIE is binnen twee weken uitverkocht. Het nummer ‘Mandem’ feat. Kalibwoy en Keizer levert de jongens een BNN 101BARZ award op.

Boekingen van FMG

Ook hun single ‘Sign’ van RAMG-album ‘Gate 16’ is al ruim over de miljoen streams op Spotify. Dat vraagt om meer!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig FMG (Family Money Gang) kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je FMG (Family Money Gang) wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van FMG (Family Money Gang) wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij FMG (Family Money Gang) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van FMG (Family Money Gang) kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

FMG (Family Money Gang) boeken

Ben jij benieuwd hoe je FMG (Family Money Gang) kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct FMG (Family Money Gang) boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van FMG (Family Money Gang)

FMG (Family Money Gang) inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van FMG (Family Money Gang)

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Zang/Rap groep1 x 30 minutenexclusief3 personenUrbanOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand