Fenna Ramos boeken

Bekend van o.a. NPO Z@ppelin en ‘Oei, Ik Groei’
€2.750,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2750,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalige Kinderliedjes

Wil jij zangeres Fenna Ramos boeken voor een optreden op jouw party of evenement? Fenna is een bekende voor jong en oud als het gezicht van kinderzender NPO Zappelin, waar ze dagelijks te zien en te horen is als de zenderstem en in programma’s zoals “Zin in Zappelin” en “Het Feest van Zappelin” . Daarnaast vertolkt ze een van de hoofdrollen in de films en serie Misfit. Op YouTube is Fenna ook een grote hit met miljoenen views, waarvan haar best bekeken filmpje meer dan 80 miljoen views heeft aangetikt.

Fenna Ramos boeken

Met haar eigen nummers en bekende kinderliedjes nodigt Fenna kinderen iedere dag uit om thuis voor de buis met haar mee te zingen en dansen. Fenna is nu ook te boeken zodat de kinderen, ouders en opa’s en oma’s live met haar mee kunnen dansen en zingen met de liedjes, die de kinderen kennen van tv. “Heb heel veel zin om nu het land in te gaan en de kids, waar ik elke dag thuis in de woonkamer kom, te gaan ontmoeten”, aldus Fenna. Na haar show neemt Fenna de tijd om met haar fans op de foto te gaan tijdens een meet & greet.

Artiest voor kinderen boeken

Fenna was afgelopen jaar onder andere ook te zien in het programma “Try Before You Day” , presenteerde de Europese uitzending rondom de opening van het Eurovision Songfestival en als Ingrid Jagtman in dagelijkse soap Goede Tijden Slechte Tijden.

Boekingen van Fenna Ramos

Fenna speelde eerder in musicals als  Cha Cha in de Stage Entertainment musical Grease, Michelle in de musical Dreamgirls, Kiki in Flashdance en begon al jong als Cecile in de musical Annie. Na de show is er een exclusieve meet & greet, waar je de kans krijgt om een foto te maken met Fenna zelf!

Direct Fenna Ramos boeken? Klik hier voor boekingen van Fenna Ramos

Fenna Ramos boeken

€2.750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Fenna Ramos

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalige Kinderliedjes€2750,-

Vergelijkbare artiesten

€2.975,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand