SpaceKees boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Rap / punk act
 • Genre
  Hip Hop / Urban / Punk

Wil jij SpaceKees boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van SpaceKees. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

SpaceKees heeft recent zijn nieuwe album ‘Suave’ uitgebracht. Daarnaast heeft SpaceKees een nieuw live concept ontwikkeld, namelijk SpaceKees = Spacepunk. De legendarische discografie van SpaceKees met live band in een Punk jas.

Biografie SpaceKees

Hiermee heeft hij reeds al een aantal try-out concerten gedaan en kreeg hierop louter positieve reacties, zoals ook deze van Noisey: “Als iedereen na een uurtje is bijgekomen van dit spektakel begint Spacepunk te spelen. Met propjes toiletpapier als beschermende oordopjes spelen ze een paar nummers. Pe Pe Pe en Ik Wil Een Meisje werken bijzonder goed met band. Omdat het toch hiphop is ontstaat er zelfs een heuse freestylesessie met vrijwel alle aanwezige rappers in het publiek. Omdat het toch punk is, wordt er een bescheiden stagedive gearrangeerd.”

Boekingen van SpaceKees

Is het een vogel? Is het een spaceshuttle? Het is SpaceKees = Spacepunk!De legendarische discografie van Spacekees met live band in een PUNK jas! In samenwerking met zijn vierkoppige-ensemble bestaande uit Patrick (Bass), Michel (Drums), Norman (Gitaar) en de legendarische DJ Frankie Boxcutta speelt niemand minder dan Kees van den Assem (a.k.a. SpaceKees a.k.a. de vader van ongeveer elke muzikale excentriekeling die de Nederlandstalige rapscene vandaag de dag rijk is) nieuwe en oude SpaceKees tracks in een PUNK format. Keiharde gitaren, snoeiharde drums & beats. SPACEPUNK is luid, heftig en shockerend.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig SpaceKees kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je SpaceKees wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van SpaceKees wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij SpaceKees online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van SpaceKees kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

SpaceKees boeken

Ben jij benieuwd hoe je SpaceKees kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct SpaceKees boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van SpaceKees

SpaceKees inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van SpaceKees

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rap / punk actin overlegexclusief5 personenHip Hop / Urban / PunkOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand