Emptyfield boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€1.595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1595,-
 • Duur
  2 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround

Wil jij Emptyfield boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Emptyfield. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Emptyfield laat zien dat het ook anders kan. Een ijzersterke driemansformatie die menig hart sneller laat kloppen en al heel wat broekspijpen en nette kapsels heeft laten wapperen. Met de gitaren in de aanslag laat Emptyfield de échte hits herrijzen uit het stof. Verwacht veel meezingers, rock classics, toffe feesttent nummers en de betere Nederlandstalige platen.

Biografie Emptyfield

Dit is niet de zoveelste band die braaf I’ve Got The Music In Me en Walking On Sunshine van hun lijstje afstrepen of het publiek onderdompelen in een overvloed van mash-ups. Nee… Emptyfield is puur, energiek en vooral érg gezellig!

Schorre stem

Ook al had je vanmiddag nog een migraine aanval of was je vanmorgen een beetje humeurig, na een avondje Emptyfield vergeet je al je zorgen en kom je gegarandeerd met een schorre stem thuis!

Boekingen van Emptyfield

Deze band kan heerlijk bombastisch zijn maar valt ook perfect te reguleren. Maar pas op, het innerlijke beest is moeilijk te temmen…

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Emptyfield kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Emptyfield wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Emptyfield wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Emptyfield online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Emptyfield kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Emptyfield boeken

Ben jij benieuwd hoe je Emptyfield kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Emptyfield boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Emptyfield

Emptyfield inhuren

€1.595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Emptyfield

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow2 x 60 minutenexclusief, betreft inprikgage3 personenAllround€1595,-
Live bandshow2 x 60 minuteninclusief licht en geluid tot 400 personen3 personenAllround€1795,-
Live bandshow2 x 60 minuteninclusief licht en geluid tot 800 personen3 personenAllround€2395,-

Vergelijkbare artiesten

€1.595,-
€1.795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand