Ein Prosit boeken

€850,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €850,-
 • Duur
  1 x 40 minuten
 • Geluid
  exclusief of mobiel geluid
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Schlager / Apres-ski

Fiesta Mexicana, Festival der Liebe, Rosamunde, Marmor Stein und Eisen bricht, Jetzt Geht’s Los, Manuela. Ze komen allemaal voorbij in de aanstekelijke Duitse show van Ein Prosit!

Ein Prosit boeken

Ze staan hun mannetje als het gaat om een herkenbare show met de leukste oude en nieuwe Duitstalige Schlagers en Après-ski krakers. Daarin strooien ze met mooie 2-stemmige zang, vrolijke accordeonklanken en een sprankelende gitaar of mandoline ondersteunt met een lekkere beat met heerlijke blaas-bas klanken. De nodige attributen worden ingezet om het oktober-plaatje compleet te maken. Ein Prosit! is een kant en klare inprik-act van maximaal 40 minuten. De act kan ook zonder extra versterking tot 200 man enthousiast publiek bereiken. Het duo maakt dan gebruik van de unieke J & V mobiele geluidsset met minimale opbouwtijd.

Boekingen van Ein Prosit

Haben Sie lust auf einen Holzhackerbub’n-mitklatschfestival?!, Ein affentittengeiler Supershow?!, Ein Grand Prix der Volksmusik?! Ruft dann allen zusammen: Ein Prosit!!!

Direct Ein Prosit huren? Klik hier voor boekingen van Ein Prosit

Ein Prosit boeken

€850,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Ein Prosit

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 40 minutenexclusief of mobiel geluid2 personenSchlager / Apres-ski€850,-

Vergelijkbare artiesten

€650,-
€850,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand