Ear Candy boeken

Extra geluid of extra zangeres mogelijk tegen meerprijs!
€2.450,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2450,-
 • Duur
  3 x 50 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 250 personen
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Coverband
 • Genre
  Allround

Wil jij Ear Candy boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Ear Candy. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Een live-show van EarCandy is een sensatie; klassieke krakers van toen en de grootste hits van nu vormen een feest voor oor, oog en ledematen. Met opzwepende medleys en recente up-tempo hits is de dansvloer altijd vanaf de eerste minuut vol. Door dit gevarieerde repertoire is EarCandy voor iedereen een heerlijk herkenbaar muzikaal feest.

Biografie Ear Candy

Niet te missen: zangeres Marcelle. Met haar ervaren, professionele stem was ze al bij vele bekende topbands te horen. Haar fantastische zangkwaliteiten kunnen een breed scala aan nummers aan, bijna niets is haar te gek. Met haar vlotte babbel tovert ze de zaal binnen een mum van tijd om tot een bruisende, feestende massa. De vier doorgewinterde muzikale talenten die Marcelle ondersteunen en begeleiden maken het feestje compleet.

Boekingen van Ear Candy

Het licht en geluid van deze top coverband is state-of-the-art; een vaste, professionele licht- en geluidscrew zorgt tijdens iedere show voor een constant hoog niveau. Met een spectaculair uitgelichte band is er al snel een aantrekkelijke sfeer. Het feestpubliek staat direct vooraan om naar de show te kijken. Met hun uitzinnige talent en de aanstekelijke chemie die van het podium afspat, is EarCandy dé enthousiaste, professionele coverband die jouw feest gegarandeerd tot een succes maakt. En waar nog lang over nagepraat zal worden!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Ear Candy kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Ear Candy wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Ear Candy wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Ear Candy online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Ear Candy kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Ear Candy boeken

Ben jij benieuwd hoe je Ear Candy kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Ear Candy boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Ear Candy

Ear Candy inhuren

€2.450,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Ear Candy

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Coverband3 x 50 minuteninclusief tot 250 personen5 personenAllround€2450,-

Vergelijkbare artiesten

€2.500,-
€2.495,-
€2.750,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand