Darryl boeken

RICHTGAGE: tussen € 1.000,- en € 1.250,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 20 minuten
 • Geluid
  B-set tot 800 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Urban

Wil jij Darryl boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Darryl. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Darryl (1987) was met zijn negentien jaar de jongste artiest op het label SPEC Music. Ondanks zijn leeftijd heeft Darryl al aardig wat wapenfeiten op zijn CV staan. Darryl was pas zestien jaar oud, maar toen al veelvuldig te horen op de compilatie Straat Remixen, een project van D-Men (bestaande uit o.a. Lange Frans, Yes-R, Brutus, Baas B en Negativ). Niet veel later scoorde Darryl samen met leeftijdgenoot Dio, in de formatie Dubbel D, een underground-hit met het nummer Minderjarig.

Biografie Darryl

Een klein jaar later stond de toen nog maar zeventienjarige Darryl in de hitlijsten samen met o.a. The Partysquad, The Opposites en Willie Wartaal met Wat Wil Je Doen, wat de titelsong is van de Nederlandse filmkaskraker Het Schnitzelparadijs. Met deze line-up stond hij in oktober 2005 in het voorprogramma van de Amerikaanse superster 50 Cent.

Urban artiesten boeken

In 2006 was Darryl samen met de Beatkidz, Yes-R, Heist Rocka, J-Rock en Dicecream te zien en te horen in de clip Showtime, afkomstig van de soundtrack van de Nederlandse film Don. Het debuutalbum De Eerste Indruk kwam uit in 2007.

Boekingen van Darryl

In januari 2008 verscheen de mixtape van Darryl met de titel: Terug, met 20 tracks waaronder samenwerkingen met Keizer, Ado’nis, Yes-R en Sjaak en met beats van Hyplified, Reverse en RCBeatz. In de zomer van 2008 kwam de single Eeyeeyo uit, dé zomerhit van 2008. Op deze single werkte Darryl samen met Ali B, voetballer Ryan Babel en Soumia. In 2009 verschijnt de opvolger van Eeyeeyo, namelijk Darryl Express. In de clip zijn onder andere de Echte Gooische meiden te zien en Darryl werkt ondertussen hard aan zijn eigen album.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Darryl kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Darryl wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Darryl wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Darryl online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Darryl kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Darryl boeken

Ben jij benieuwd hoe je Darryl kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Darryl boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Darryl

Darryl inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Darryl

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 20 minutenB-set tot 800 personen1 persoonUrbanOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand