Tony Van Boxtel boeken

€895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €895,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Tony Van Boxtel boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Tony Van Boxtel. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Liefhebbers van het Nederlandstalige lied kennen Tony van Boxtel allang. De uit Breda afkomstige zanger die overal waar hij optreedt voor een geweldige sfeer zorgt. Tony weet met zijn eigen liedjes altijd het publiek “in te pakken” en voor zich te winnen. Een echte Hollandse volkszanger met een warm stemgeluid. Met zijn albums als “De Smaak Van Liefde” en “Droom Je Dromen” scoorde hij in het verleden al grote hits.

Biografie Tony Van Boxtel

In 2015 verschijnt zijn single “Liefdesdans”. Het is een door Tony geschreven cover van de Latin plaat Darte un Beso van Prince Royce. De titel past perfect bij het zwoele nummer dat is opgenomen in de studio van Frank Verkooyen die eerder met en voor klinkende namen als Grad Damen, Frans Duijts en Rene Schuurmans werkte en nu samen met Tony aan Liefdesdans heeft gewerkt. Met zijn opvallende nieuwe single maakt de zanger wederom een grote sprong voorwaarts.

Boekingen van Tony Van Boxtel

Zoekt u een artiest die net even anders is dan anders? Iemand die niet de geijkte covers zingt en roept om de ‘handjes in de lucht’? Zoekt u een artiest die misschien net even “beter dan beter” is? Boek dan Tony van Boxtel!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Tony Van Boxtel kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Tony Van Boxtel wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Tony Van Boxtel wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Tony Van Boxtel online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Tony Van Boxtel kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Tony Van Boxtel boeken

Ben jij benieuwd hoe je Tony Van Boxtel kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Tony Van Boxtel boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Tony Van Boxtel

Tony Van Boxtel inhuren

€895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Tony Van Boxtel

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, alleen monitorset1 persoonNederlandstalig€895,-

Vergelijkbare artiesten

€1.195,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand