Tony Van Boxtel boeken

€895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €895,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Liefhebbers van het Nederlandstalige lied kennen Tony van Boxtel allang. De uit Breda afkomstige zanger die overal waar hij optreedt voor een geweldige sfeer zorgt. Tony weet met zijn eigen liedjes altijd het publiek “in te pakken” en voor zich te winnen. Een echte Hollandse volkszanger met een warm stemgeluid. Met zijn albums als “De Smaak Van Liefde” en “Droom Je Dromen” scoorde hij in het verleden al grote hits.

Tony Van Boxtel boeken

In 2015 verschijnt zijn single “Liefdesdans”. Het is een door Tony geschreven cover van de Latin plaat Darte un Beso van Prince Royce. De titel past perfect bij het zwoele nummer dat is opgenomen in de studio van Frank Verkooyen die eerder met en voor klinkende namen als Grad Damen, Frans Duijts en Rene Schuurmans werkte en nu samen met Tony aan Liefdesdans heeft gewerkt. Met zijn opvallende nieuwe single maakt de zanger wederom een grote sprong voorwaarts.

Boekingen van Tony Van Boxtel

Zoekt u een artiest die net even anders is dan anders? Iemand die niet de geijkte covers zingt en roept om de 'handjes in de lucht'? Zoekt u een artiest die misschien net even “beter dan beter” is? Boek dan Tony van Boxtel!

Direct Tony van Boxtel huren? Klik hier voor boekingen van Tony van Boxtel

Tony Van Boxtel boeken

€895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Tony Van Boxtel

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, alleen monitorset1 persoonNederlandstalig€895,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand