Dune boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60-90 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Hardstyle/Hardcore/Happy Hardcore

Wil jij Dune boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Dune. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Opgericht in 1994 door Oliver Froning, creëerde DUNE baanbrekende muziek met hun kenmerkende geluid dat een mix was van Techno, Rave, Happy Hardcore en een vleugje Early Hardcore.

Biografie Dune

Als voorloper en pionier van de nieuwe en groeiende dance-muziekbeweging, maakte DUNE muziekgeschiedenis, zag ze wereldwijd enorm succes en ontving ze Gold- en Platinum-awards voor de hits waaronder: “Hardcore Vibes”, “I can not stop raving”, ” Million Miles from Home “,” Rainbow to the Stars “” Hand in Hand “en” Are you ready to fly “.

Boekingen van Dune

Zelfs tot op de dag van vandaag vult DUNE de dansvloeren van clubs en festivals zoals Tomorrowland, Defqon.1, Mayday, Nature One, HTID, Parookaville, om er maar een paar te noemen, over de hele wereld met dit unieke geluid. Op evenementen van Moskou naar Polen, Amerika naar Sydney, Berlijn naar Amsterdam, de mensen zijn nog steeds gek op hun energieke en opwindende geluid.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Dune kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Dune wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Dune wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Dune online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Dune kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Dune boeken

Ben jij benieuwd hoe je Dune kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Dune boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Dune

Dune inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Dune

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60-90 minutenexclusief1 persoonHardstyle/Hardcore/Happy HardcoreOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand